Пазете честта на униформата !!

Модератори: ribaflic, Lord, Raptor, osata

Re: Пазете честта на униформата !!

Мнениеот BARETATA » 09 Дек 2009, 20:46

няма знчение,ти си имаш гледна точка,ама слезни малко да поработиш по ИППД,пък после говори.Някой път се изказваш меко казано "некомпетентно".Не се сърди,нищо лично.
Чл. 5-ЗМВР: "Служителите на МВР,при изпълнение на служебните си задължения,са физически неприкосновени и се ползват с особената закрила на закона."
Аватар
BARETATA
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот Lord » 09 Дек 2009, 20:56

BARETATA написа:.....Някой път се изказваш меко казано "некомпетентно".

Не е некомпетентно, а "обективно", затова ти се струва малко студено и външно мнението му. ;) А, всъщност Хъмфри просто следва нормалната логика, това е. ;) :)
КОМИСАР

Мнениеот BARETATA » 09 Дек 2009, 20:57

може и така де,наистина си признавам,че имам изкривенност ,поради службата.Приемам това ,което ми казваш Лорд.
Чл. 5-ЗМВР: "Служителите на МВР,при изпълнение на служебните си задължения,са физически неприкосновени и се ползват с особената закрила на закона."
Аватар
BARETATA
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот Lord » 09 Дек 2009, 21:05

BARETATA написа:..... имам изкривенност ,поради службата......

:D И аз съм деформиран професионално, но и аз не знам как успявам да влизам в чужда кожа все още и да си опонирам, надявам се не е форма на шизофрения... :lol: ;) :mrgreen:
КОМИСАР

Мнениеот BARETATA » 09 Дек 2009, 21:07

Не е не е,винаги мислиш по-разумно от мен в тия работи :D
Аватар
BARETATA
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот osata » 09 Дек 2009, 21:14

Трябва да се мисли.
Малко слабост и не да те снимат, а може да те опяват!

Трябва да се мисли, да се внимава - всички сме правили глупости, грешки.... а точно този клип според мен е предварително режисиран - тоест тази наша колежка е предвидима спрямо действията си - и ето го резултата.

Не искам да напомням с какъв zoom разполагат съвременните фотоапарати, камери, че и gsm-и. Разстоянието вече е нищо.
http://www.vbox7.com/play:cef4ad9e
В памет на загиналите служители от МВР
Аватар
osata
КОМИСАР

Мнениеот BARETATA » 09 Дек 2009, 21:16

Така е брат,аз така се изказах срещу мненията на Съра,че все едно не е от МВР и давайте снимайте ги ,нещо от сорта - "Вие нищо не работите".А че тя е предвидима,то се вижда.

А и винаги съм казвал .,че в Нета има проблем с разбирането,тоест казвал съм го на мои хора де,сега го казвам и тук.
Аватар
BARETATA
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот osata » 09 Дек 2009, 21:24

BARETATA написа:Така е брат,аз така се изказах срещу мненията на Съра,че все едно не е от МВР и давайте снимайте ги ,нещо от сорта - "Вие нищо не работите".

Чакай малко сега - както аз, така и ти и всички тук работим за една заплата. Аз твърдо бих се радвал всички лапащи подкупи да ги снимат и вън - да, съгласен съм, след като ние сами в МВР не можем да се преборим с явните престъпници след нас....

Ако според теб пукане на гуми е нещо нормално..... даже според мен на всеки гараж на който пише "пукам гуми" собственика трябва да отнесе по едно предупреждение и да сваля табелата. Ама как да стане, като ще каже - ми аз се уча от вас.
http://www.vbox7.com/play:cef4ad9e
В памет на загиналите служители от МВР
Аватар
osata
КОМИСАР

Мнениеот BARETATA » 09 Дек 2009, 21:28

Не подкрепям пукането на гумите,за да стане ясно и спирам да коментирам,защото се получава думи с двойно значение.

А относно гаражите,на Обществото никога не може да се Угоди.Просто се служи ,съгласно ЗМВР
Аватар
BARETATA
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот Куче » 09 Дек 2009, 21:51

BARETATA написа:
Sir Humphrey написа:Повече камери! Повече GSM-и с възможност за запис! Докато на някои хора им дойде най-сетне акъл в главите, че ТАКА НЕ Е РЕДНО ДА СЕ ПОСТЪПВА!

а ти пак говориш ей така,само да нервираш ситуацията.

Той "съра" почти винаги е в опозиция.... :lol: Да повече камери да има , но да вземат да сложат малко камери и при магистратите. Тия пишлемета които снимали колежката , ако бяха си счупели главите пак щяха да обвинят полицията.., че карат без каски и най-важното без СУМПС и полицаите пак виновни. Между другото при вас Сър имате ли камери?
Аватар
Куче
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

ПредишнаСледваща

Назад към Полицията в България