sss123 написа:dsuzunov написа:Имаш два варианта:
-кандидатстваш по общия ред в АМВР и след завършването и те назначават на служба в МВР
-кандидатстваш за служба в МВР при обявени длъжности с конкурси.
Ето това е обява за такъв конкурс:На основание чл. 156, ал. 1, ал. 5 и ал. 6 от Закона за Министерството на вътрешните работи и чл. 5 от Наредба № 8121з-344 от 25 юли 2014 г. за назначаване на държавна служба в МВР,
ОБЯВЯВАМ:
І. Конкурс за назначаване на държавна служба в Областна дирекция на МВР – Пазарджик за вакантни младши изпълнителски длъжности, за които се изисква задължителна първоначална професионална подготовка, както следва:
Районно управление – Велинград
Участък - Сърница
- полицай - старши полицай - 6 (шест) вакантни длъжности.
След като преминеш всички етапи, заминаваш на обучение в Пазарджик.
Школата там не е учебно заведение, в което да се кандидатства по общия ред. В нея се попада след назначаване на служба в МВР.
Аннадънму, понял, разбра ли?
Благодаря
За каналния ред, кандидатстване в АМВР това са 4 години, мисля че съм малко по закъснял смисъл , вече завърших един бакалавър, след още 4 години вече ще съм на 32.Знам че звучи всеедно хитрувам и искам да мина между капките, но повярвайте не е така, просто искам по най-краткия възможен за мен път, да започна работа и след това вече да градя на горе по школите.
Благодаря ви, за краткия и ясен отговор.
Поздрави