Ако ще ме пита, може ли съседът да е поемно лице, или не прави разлика между доказателство и способ на доказване, и аз трябва да го уча - не искам такъв.
Модератори: ribaflic, Lord, Raptor, osata

AngelaL написа:Въпросът ми беше основно в какво се различават степените. Няма нужда от сарказъм
въпросът ми е защо така са разделени - един път 12 места, друг път 11?

AngelaL написа:... разбрах че VI степен е най-ниската (ако се изразяваам правилно) и за нея не се изисква трудов стаж. Конкурсът е външен, но въпросът ми е защо така са разделени - един път 12 места, друг път 11?...

osata написа:..Има един логичен отговор - инспекторска заплата над 1100 лв....

кпц написа:osata написа:..Има един логичен отговор - инспекторска заплата над 1100 лв....
Никога не съм съзирал логика в конкурсите в МВР и то още от първите проведени. Непрозрачни са, субективни още от обявяването им, и не могат да се оспорят пред независим орган.
Това са всеизвестни дългогодишни дефекти, които никой не желае да премахне, колкото и министри да се изреждат.
Стабилност, какво да правиш.

osata написа:dakota_ написа:.................. Има един друг по-резонен въпрос, защо са обявени външни конкурси за тези места като имаме обучени хора, които отговарят на условията, но не могат да израстват в длъжност... Отговора на този въпрос не е за публичен форум...
Има един логичен отговор - инспекторска заплата над 1100 лв. По-лесно се намират 20 кандидата за заплата над 1100лв, отколкото 20 обучени кадри да се издигнат на тази длъжност, да освободят 20 работни места със заплата 700-800 лв и никой да не иска да кандидатства за там.

Назад към Въпроси от граждани, съвети от служители
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 8 госта