Въпрос за Академия на МВР.

Модератори: ribaflic, Lord, Raptor, osata

Re: Въпрос за Академия на МВР.

Мнениеот toresan » 20 Апр 2017, 07:13

Възможно ли е да бъда приет в Амвр специалност "Гранична полиция" и да се прехвърля в "Противовъздушната на престъпността".
toresan
Нов
Нов

Мнениеот dakota_ » 20 Апр 2017, 16:34

toresan написа:Възможно ли е да бъда приет в Амвр специалност "Гранична полиция" и да се прехвърля в "Противовъздушната на престъпността".

Сложен въпрос си задал, ще трябва да изчакаш да открият "Противовъздушната на престъпността" и след това да ти се отговори.
dakota_
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот toresan » 20 Апр 2017, 18:39

dakota_ написа:
toresan написа:Възможно ли е да бъда приет в Амвр специалност "Гранична полиция" и да се прехвърля в "Противовъздушната на престъпността".

Сложен въпрос си задал, ще трябва да изчакаш да открият "Противовъздушната на престъпността" и след това да ти се отговори.

"Противовъздействие на престъпността". Още не мога да се оправя с тоя автокорект
toresan
Нов
Нов

Мнениеот кпц » 20 Апр 2017, 19:27

Не е възможно такова преместване.
Нито в "Противовъздушната", нито в "Противовъздействие", нито в "Противодействие на
престъпността и опазване на обществения ред".
кпц
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот sss123 » 18 Ное 2018, 17:08

Здравейте !

Нов съм във форума, и съжалявам ако вече е бил зададен този въпрос, но не го намира.
И въпроса ми е следния : Завършил съм ОКС Бакалавър - Физическо възпитание и спорт, имам ли право да запиша магистратура в АМВР спецялност от факултет Полиция, и ако имам след завършването на такава магистратура, ще мога ли да работя в системата на МВР ?

Благодаря,
sss123
Нов
Нов

Мнениеот кпц » 18 Ное 2018, 22:02

Е, що да не може?
Като вземеш теста и си платиш за обучението /законно/, става.
Пък после ще разбереш, че пак трябва на конкурс да се явяваш, за да те назначат. ;)
кпц
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот dakota_ » 18 Ное 2018, 22:05

Въпроса е какво да надгражда учител по физическо възпитание с магистратура в АМВР :D
Ето линк за повече информация https://www.mvr.bg/academy/%D0%B4%D0%B5 ... 0%BD%D0%B5
dakota_
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот web001 » 20 Ное 2018, 15:54

sss123 написа:Здравейте !

Нов съм във форума, и съжалявам ако вече е бил зададен този въпрос, но не го намира.
И въпроса ми е следния : Завършил съм ОКС Бакалавър - Физическо възпитание и спорт, имам ли право да запиша магистратура в АМВР спецялност от факултет Полиция, и ако имам след завършването на такава магистратура, ще мога ли да работя в системата на МВР ?

Благодаря,

Не, не можеш и нямаш право. Всъщност генералният проблем на системата на МВР е, че всеки физкултурник смята, че с 1-2 години избутана магистратура по "спецялност" от факултет Полиция може да стане униформен терорист с пагони, и по този начин държавата със своите неписани правила и неписани норми за осъществяване и поддържане на определен обществен ред и сигурност в обществото, да го закриля при извършването на изнудвания, рекет, корупционни сделки, покупко-продажба на дрога и престъпления от каквото друго естество ти дойде наум.
Една униформена мутра питаше в една съседна тема дали не може да стреля безразборно със стоп патрони по мирни граждани, предвижващи се по улицата, а в друга тема от форума някаква ушанка тропаше с кубинки, че иска съдът да му изплати пари за път, защото не си е виждал скоро роднините, пък е и завел дела във всичките ОД на МВР в страната срещу хора, жалващи АУАН, написани от него, защото са си позволили да се оплакват от някакво негово престъпление, произвол или злоупотреба с власт... друг пък напуснал МВР, за да се превъплъти в ролята си на тираджия и сега искал да се върне на работа... отнякъде чул, че вече от корупция се вземали повече пари, отколкото преди години, когато е служил. За какво говорим просто...
web001
Нов
Нов

Мнениеот sss123 » 20 Ное 2018, 21:47

И все пак не разбрах, кпц казва можеш, що да не можеш, dakota_ казва какво да надгражда един учител по ФВС в АМВР, а web001 казва не нямаш право :D :D :D Последно след магистратура в АМВР, ще мога ли след това да започна работа в МВР ? :shock: :?
sss123
Нов
Нов

Мнениеот sss123 » 20 Ное 2018, 21:58

web001 написа:
sss123 написа:Здравейте !

Благодаря,

Не, не можеш и нямаш право. Всъщност генералният проблем на системата на МВР е, че всеки физкултурник смята, че с 1-2 години избутана магистратура по "спецялност" от факултет Полиция може да стане униформен терорист с пагони, и по този начин държавата със своите неписани правила и неписани норми за осъществяване и поддържане на определен обществен ред и сигурност в обществото, да го закриля при извършването на изнудвания, рекет, корупционни сделки, покупко-продажба на дрога и престъпления от каквото друго естество ти дойде наум.
Една униформена мутра питаше в една съседна тема дали не може да стреля безразборно със стоп патрони по мирни граждани, предвижващи се по улицата, а в друга тема от форума някаква ушанка тропаше с кубинки, че иска съдът да му изплати пари за път, защото не си е виждал скоро роднините, пък е и завел дела във всичките ОД на МВР в страната срещу хора, жалващи АУАН, написани от него, защото са си позволили да се оплакват от някакво негово престъпление, произвол или злоупотреба с власт... друг пък напуснал МВР, за да се превъплъти в ролята си на тираджия и сега искал да се върне на работа... отнякъде чул, че вече от корупция се вземали повече пари, отколкото преди години, когато е служил. За какво говорим просто...

Само не разбрах, къде попитах какъв е главния проблем на МВР, и за всичките ти други досадни и ненужни философствания, че да се налага да ги търпим.Благодаря все пак, за неуместно изказаните тъпотии от ваша страна.
sss123
Нов
Нов

ПредишнаСледваща

Назад към Постъпване на държавна служба в МВР