Въпрос?

Модератори: ribaflic, Lord, Raptor, osata

Re: Въпрос?

Мнениеот turbocharged » 24 Мар 2017, 08:35

Де да го бях изсмучкал от пръста си този казус, нямаше да се чудя какво да правя.
Единственото което се случи до момента, че върнах парите за стипендиите без да правя проблеми. Ще се радвам с това да прикючи тая сага и това заяждане с мен.
За мен си върша работата както трябва, още един колега от друго управление завърши с мен ВУЗ по същият начин, но него никой не го закача. Мен ме гонят щото заех място пазено за друг и искам да се плаща всеки извънреден труд, които полагам. Аз не искам да карам влака, но искам влака да се кара по правилата. Благодаря ви за отговорите.
turbocharged
Нов
Нов

Мнениеот dakota_ » 24 Мар 2017, 19:35

Нали точно това иска и началника ти, влака да се кара по правилата :) или ти искаш каквото искат гражданите, полицията да си върши работата и да ги защитава от нарушителите на закона, но когато някой от тези граждани сгази закона и полицията му потърси сметка, тогава полицията е лоша като почувства тежестта на закона върху себе си 8-)
Ако всичко е законосъобразно около теб няма от какво да се притесняваш, ако пък има нарушения, ще се наложи да се приложи закона и влака ще тръгне отново по правилата.
dakota_
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот dakota_ » 24 Мар 2017, 23:29

Нещата ще станат ясни, ако инспектора ясно и точно напише дали е попълвал декларация с невярно съдържание относно доходи на семейството, ако разбира се е семеен.
Не е за форума да споделя един такъв екземпляр какво беше затаил в декларация само за да получава едни дребни пари под формата на стипендия и добре, че само ги върна и всичко отмина.
dakota_
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот Истината » 02 Апр 2017, 19:16

Тоя с невярната декларация ти е любомец и за това не пострада. От прост домакин го лансира да учи и го направи дознател. А майка му още ти се лези и ти вика свате поне да беше изгорял с дъщеря ти та да им е хак снаха и сват а то изгоря колега който е вдигнал ръце от теб и дъщеря ти.
Истината
Нов
Нов

Мнениеот катюша » 03 Апр 2017, 07:42

Не е пострадал, защото не е работа на МВР да се занимава с такива глупости. Стипендии, дипломи за завършено образование, това не е работа на никой началник на РУ да пише писма и да проверява!
В университета има преподаватели, като се обяви дата за изпит има изпитна комисия и протокол от изпита. Като се явиш пред комисията и си издържиш изпита, няма никакво значение дали си ходил на очни или не си ходил. Внесен ли е протокола от изпита в учебен отдел и редовно ли е всичко с протокола, значи проблеми няма и всичко е ОК!
катюша
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Предишна

Назад към Охранителна полиция