Модератори: ribaflic, Lord, Raptor, osata

turbocharged написа:Опитах да гладя по косъма, пуснах заявление за преместване в друго управление, защото не се търпи и получих отказ от моя началник на управление. Какво да направя за да се преместя?
Отделно от това искат от мен да върна обратно взети пари за стипендия за висок успех. Какво да направя в случая. Моля ви за съвет.

osata написа:Най-много едно наказание да отнесе, което може и да успее да събори ако обжалва.
Единственият му проблем е отношенията му с началника.

osata написа:Добре де, някой може ли да посочи нормативен документ, в който е забранено на служител, работещ в МВР да учи висше образование степен бакалавър, магистър, че и доктор, и то точно в редовна форма на обучение? Също така, защо пък да не може да получава стипендия, след като другите студенти получават? Единственото прегрешение според мен относно стипендията е, ако не е описана в декларацията, която всяко година попълваме, но и ... там не съм много сигурен дали влиза в някоя графа.
Реално стипендиите са необлагаеми с данъци, според закона за данъци върху доходи на ФЛ.
Аз не виждам как от университета ще поискат да се върне стипендията, която е взета правомерно.

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта