катюша написа:Desito написа:За съжаление от банката отказват да кажат колко време се пазят записите, а последното тегелене е малко преди нова година.
Моля ви, ако нещо друго съм пропуснала да направя ми кажете какво е то и веднага ще го направя. Благодаря на всички за отделеното време и полезните съвети.
За съжаление ще се разочароваш по отношение на "пазене на записите", но може да е за твое добро. Последно през пролетта работих по такова "ужилване" като твоето. Ужилената не можа да повярва на очите си, че дъщеря й се оказа главно действащо лице в "ужилването".
Поне им затворихме устата да не плюе, че полицията не си върши работата. Срока на разкриване на "ужилването" беше под месец и записите от трите банкомата бяха налични.
Подготвяй се психически за чашата със студена вода и вземи мерки със смяна на ПИН код, който се записва само в главата ти и не се предоставя на никой. Като се теглят пари от банкомат каквото и да те усъмни в банкомата преустанови тегленето и го подмини и веднага си смени ПИН кода. При интернет пазаруване си прехвърляй пари на друга карта като сумата, която прехвърляш да покрива само сумата по плащане на закупената стока. За известяването със СМС са ти го казал, за доверието в съпруга ти са го казали.
Кажи какво е това полицай с безупречен външен вид да знам какво е в очите на гражданите безупречен външен вид

Знаете ли, напразно ме нападате, аз не съм казала, че полицията не върши работа. Изпълних всичко, което ми казаха в полицията и пуснах жалбата си в прокуратурата. Единствено исках да се започне бързо разследване да не се изгубят записите от камерите, макар да съм сигурна, че в моят случай банката лъже за банкоматите, защото картата ми не е напускала жилището ми и не е поставяна в банкомат. Оказа се, че случаят ми е работа за полицията, иначе нямаше сега да се занимават с мен.
Ще ви кажа какво значи за мен безупречен външен вид, колегата ви беше в костюм и вратовръзка, лъснати обувки, избръснат, подстриган, чист човек, който говори учтиво на "Вие" и който с няколко телефонни обаждания задвижи системата да работи по моя случай. Знаете ли какви ваши колеги съм виждала като ходя да превеждам и какви обноски и език имат, но всеки е с различно възпитание!
Не мисля да наливам скоро чашата със студена вода, ще водя срещу банката, аз парите си съм доверила на тази банка, не съм ги теглила, длъжни са да ми пазят парите!