кпц написа:Lalova написа:Резултата от цялата работа е ходене по мъките, поне три пъти при следователката ходих да ме разпитва, експертизи и какви ли не глупости, но резултата е нула.
Щом разпитите и експертизите са глупости, то си заслужавате студената вода.
Делото едва ли са го прекратили. Вероятно са го спрели, но това не бива да ви интересува, защото също е глупост.
Докато имаше разпити и експертизи не мислех, че са глупост, а ги считах за нещо полезно и необходимо. Сега мисля, че си изгубих времето за глупости и вички разпити и експертизи са отишли на пусто. Не съм юрист, не разбирам от право, но получих с препоръчано писмо Постановление от прокуратурата за прекратяване на наказателното производство по досъдебното производство, по което се извършваха разпити, имаше експертизи и ходих няколко пъти в полицията.
Според вас това, което се е случило нещо нормално ли е?
Какво мога да очкавам в бъдеще от постановление с което се прекратява досъдебното производство. Това не означава ли край на всичко до момента?
Ако греша, моля простете невежеството ми, пак казвам, че не съм юрист и за това споделям с вас представителите на закона.
Моля ви за отговор и евентуалени съвети.
Честита Коледа на всички и нека здравето и щастието да са ваши ежедневни спътници.