dakota_ написа:Не ти ли напомня за историята на Дороти и плашило? Изправила се Дороти срещу плашилото и го попитал как говориш като нямаш мозък, а плашилото отговорило, че тези които нямат мозък най-много говорят... Жалкото знаеш ли какво е, че това не е откъс от роман на Карл Май... Ако продължа разказа... плашилото казало на Дороти, че само от едно нещо го е страх на този свят... на въпроса дали това е стопанина на нивата, плашилото отговорило, че най-много се страхува от запалена клечка кибрит... Хубавото е, че Дороти спасява плашилото...
Не ти знам зодията, но си много хлъзгав и умееш да манипулираш
Нормално ли е да залагаш главата на правителството заради собственото си его?
Нормално ли е кандидат президент да каже на опонента си, че няма да му се налага да ограничава свободата си на предвижване, защото няма да го изберат?
Ами ако го изберат ние трябва ли да плащаме цената на нечие его, че бързал да приказва и да подава оставка на правителството. Защо да си отидат предсрочно от власт хора, за които съм гласувала и ми харесва как работят, само и само да се угоди на нечие болно его.
Ами има избори, който победи той ще стане Президент, какво толкова, не може ли човек да се научи да губи с достойнство.
Мен почва да ми писва вече от тези простотии и това мерене на "членове"... кой по-голям го вади.