Модератори: ribaflic, Lord, Raptor, osata

dakota_ написа:Преди няколко месеца през нощта по малките часове ме събудиха за ПТП в района. Случаят беше такъв, че трябваше да отида лично там... забавихме се, защото се наложи да се направи една възстановка, да се покаже кой откъде е излязъл, къде е бил позициониран на платното и т.н... Звъни телефона на един от пътните полицай и чувам дежурният как го пита заспахте ли на произшествието... какво толкова вършите там... Направих му знак да ми подаде телефона да му кажа само няколко думи какво точно правим... Форума е публичен и го четат жени и деца, ако ти кажа какво точно му казах, ще забакнеш като него на телефона и ще се чудиш къде да се навреш и да не ни занимаваш с простотията си....

Истината написа:... си позволявате да хулите по телефона дежурните офицери в дирекцията, а през нощта те се ползват с правата на директора и си длъжен да изпълняваш нарежданията им.

Истината написа:dakota_ написа:Преди няколко месеца през нощта по малките часове ме събудиха за ПТП в района. Случаят беше такъв, че трябваше да отида лично там... забавихме се, защото се наложи да се направи една възстановка, да се покаже кой откъде е излязъл, къде е бил позициониран на платното и т.н... Звъни телефона на един от пътните полицай и чувам дежурният как го пита заспахте ли на произшествието... какво толкова вършите там... Направих му знак да ми подаде телефона да му кажа само няколко думи какво точно правим... Форума е публичен и го четат жени и деца, ако ти кажа какво точно му казах, ще забакнеш като него на телефона и ще се чудиш къде да се навреш и да не ни занимаваш с простотията си....
Ами да, случаят беше такъв, че виновна беше патрулката, ама като има такива случаи те събуждат да ходиш и да изопачаваш нещата да изкарат друг виновен не и патрулката. Само ти и още един олигофренясал н-к като теб си позволявате да хулите по телефона дежурните офицери в дирекцията, а през нощта те се ползват с правата на директора и си длъжен да изпълняваш нарежданията им.

Ами да, случаят беше такъв, че виновна беше патрулката, ама като има такива случаи те събуждат да ходиш и да изопачаваш нещата да изкарат друг виновен не и патрулката. Само ти и още един олигофренясал н-к като теб си позволявате да хулите по телефона дежурните офицери в дирекцията, а през нощта те се ползват с правата на директора и си длъжен да изпълняваш нарежданията им.

Истината написа:Ами да, случаят беше такъв, че виновна беше патрулката, ама като има такива случаи те събуждат да ходиш и да изопачаваш нещата да изкарат друг виновен не и патрулката. Само ти и още един олигофренясал н-к като теб си позволявате да хулите по телефона дежурните офицери в дирекцията, а през нощта те се ползват с правата на директора и си длъжен да изпълняваш нарежданията им.

vladimirov17 написа:..Та нали така за твоите действия,като редови ще отговаря някой друг,като началника,а не ти да се сополивиш не дай боже после и пред вътрешна!

кпц написа:vladimirov17 написа:..Та нали така за твоите действия,като редови ще отговаря някой друг,като началника,а не ти да се сополивиш не дай боже после и пред вътрешна!
Извън темата, но ме заинтригува.
Това, да отговаря някой друг за твоите действия, как го правите?!
За един приятел питам.

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 9 госта