Genova написа:Здравейте, ще ви разкажа едно към едно как пострадах от измама и ще ви помоля за съвет какво да направя.
В продължение на два месеца ходих при една жена, която е медиум и екстрасенс да ми помогне се спася от медицински проблем. Докато ходех на процедури ми каза, че имам направена негативна намеса от близък човек, който тя опосочи без колебание.
За съжаление повярвах на казаното и на няколко пъти оставих при нея не малка сума пари. Оказа се, че не успя да ми помогне на медицинският проблем и не успа да реши въпроса с негативното въздействие, но не ми върна и парите обратно. Какво мога да направя според вас, че да си върна парите и да предпазя и други хора като мен да не пострадат от тази жена?
Ще ти отговоря и аз като гражданин, като полицай ти е отговорил колегата "Осата".
Като лежах в "Токуда" един завалия час по час се пристягаше с един апарат за кръвно и като видеше,че малко му е скочило кръвното тичаше да се вайка при лекарите.
Ясно беше без да съм лекар, че човека го кълвеше щъркела по главата много яко... Една вечер дежурният лекар го посъветва, ако иска да се излекува да си хване любовница. Така наречената смяна на доминантата, оставя се да доминира нещо друго, което ще му разсее вниманието и ще го насочи в друга посока. Съчетание на полезното с приятното.
Вместо да тичаш при врачки да ти развалят магия, по-добре си намери чужд мъж. Гледай да е млад, да се храни добре, че за тази работа кръв се иска и добрите резултати няма да закъснеят.
Тия пари ги остави все едно си била болна и си ги дала за лекарства и си гледай живота.
Недей занимавай колегите от полицията с глупости. Натиснали са ни да борим контрабандата, само това ни липсва да се изтупа някой и да изреве, че го били измамили, а нито са идвали в дома му, нито са го викали насила да ходи да се лекува при хора, които нито са лекари, нито лекуват.