Общи положения ;-)

Модератори: ribaflic, Lord, Raptor, osata

Re: Общи положения ;-)

Мнениеот Border_Officer » 17 Май 2016, 21:51

Не знам познаваше ли "Боята" беше в гранична и после при вас. Имаше една кака прегоряла мома, на нея се лепеха лейтенанти да се учат и полковници знаеш защо ;) той й разказваше този и виц и сочеше към себе си да избере него :D
Беше много дива македонка, един си взе беля с нея и на първата година си би камшика и така и не се ожени повече :D
Border_Officer
старши Полицай
старши Полицай

Мнениеот dakota_ » 17 Май 2016, 23:06

При вас, при нас, пак се делим на военни и полицаи :)
Буя, Бог да го прости милият го познавам от полицейските му години, беше началник на участъка в Кресна. Аз съм новобранец в сравнение с него, две офицерски звания беше пред мен. Отиваме на палатка с дъщерята и още няколко човека на Горна Брезница, там е голяма красота и спокойствие. Сутринта хвърляме чоп кой ще ходи да зарежда с провизии и се пада на нас. Отиваме до Кресна по магазините и после под ръка се разкарваме и зяпаме по улиците. Не съм го видял, но той ме видял отдалече, звъни по телефона да се прави на луд, загрижел се да пита, да не съм с чужда жена да не ме злепостави :D Като заседнахме в една кръчма, като развърза приказките... Не знам разказвал ли ти е за - дядо, как разбра, че баба е любовта на живота ти и бабо, как разбра, че си остаряла :D Дъщерята го слуша и се гъта от смях, ония в лагера бяха умрели гладни като се прибрахме вечерта :D
dakota_
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот Border_Officer » 24 Май 2016, 22:02

Три дни изкарах в с. Бръшлян, днес се прибрах и не помня от колко време не съм почивал така добре сред природата. Ако не си ходил из Витаново няма да сгрешиш ако планираш един излет. Трябва ли ти водач, пиши на лични ще уредим нещо по въпроса :D
Border_Officer
старши Полицай
старши Полицай

Мнениеот dakota_ » 24 Май 2016, 22:32

Ха добър вечер, аз от години скитам по горите само заради спокойствието, тишината и добрата почивка :D Около Бръшлян бях последно миналата година. Сега по празниците бях на Беглика, много риба хванах и много добра почивка си направих с колеги.
На Бръшлян съм ходил на лов преди доста години, не знам дали познаваше ли Кура ;)
dakota_
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот Border_Officer » 25 Май 2016, 10:45

dakota_ написа:Ха добър вечер, аз от години скитам по горите само заради спокойствието, тишината и добрата почивка :D Около Бръшлян бях последно миналата година. Сега по празниците бях на Беглика, много риба хванах и много добра почивка си направих с колеги.
На Бръшлян съм ходил на лов преди доста години, не знам дали познаваше ли Кура ;)

Веско почина преди не малко години, на риба ходя по Тунджа и не съм се връщал без риба, но все не остава време за язовир и палатка.
Border_Officer
старши Полицай
старши Полицай

Мнениеот dakota_ » 25 Май 2016, 18:51

Border_Officer написа:
dakota_ написа:Ха добър вечер, аз от години скитам по горите само заради спокойствието, тишината и добрата почивка :D Около Бръшлян бях последно миналата година. Сега по празниците бях на Беглика, много риба хванах и много добра почивка си направих с колеги.

Веско почина преди не малко години, на риба ходя по Тунджа и не съм се връщал без риба, но все не остава време за язовир и палатка.

Като хвърляш въдица по Тунджа шкембе не си ли закачал ;) казват, че сливналии хвърлят шкембето в Тунджа, а ямболии го вадят готово измито и за това правят такава хубава шкембе чорба :D До ловното правят страхотно шкембе, но на гранична не сервират да не миришете на чесън на бежанците 8-)
dakota_
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот Border_Officer » 25 Май 2016, 21:12

Кюстендилци разказват, че като пикаят в Струма, благовградчани долу пият, а те ги контрират, че наливат в бирени шишета и пращат в Кюстендил с етикет Пиринско пиво :lol:
Хубава чорба в Ямбол, ако знаеш пазара, влизаш през задният вход на каргона правят много хубав курбан, шкембето не ми харсва както курбана.
Border_Officer
старши Полицай
старши Полицай

Мнениеот dakota_ » 30 Май 2016, 22:18

Border_Officer написа:Кюстендилци разказват, че като пикаят в Струма, благовградчани долу пият, а те ги контрират, че наливат в бирени шишета и пращат в Кюстендил с етикет Пиринско пиво :lol:
Хубава чорба в Ямбол, ако знаеш пазара, влизаш през задният вход на каргона правят много хубав курбан, шкембето не ми харсва както курбана.

Ти си селско момче и за това не ядеш шкембе чорба. Едно време селяните не опитваха шкембе чорба и шкембето го хвърляха на кучетата 8-) Баба ми, Бог да я прости милата, цял живот не е помирисвала шкембе чорба и замразено пиле :)
През юни на Еньовден сме се уговорили колеги, ще съберем пари за един коч и ще направим курбан за здраве и да се повеселим нависоко в планината :)
dakota_
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот Border_Officer » 12 Юни 2016, 16:03

Като селско момче да ти препоръчам като градско момче, ако не си ходил към с.Младежко да го посетиш. Изкарах няколко дни на сафелък в района и съм много доволен. Палатка не ме влече, стар съм да лежа по земята ;) В селото 10 лв. са си още 10 лв и за тия пари може двама да пренощуват в много прилична стая :)
Има къде да се лови риба, има и къде да се обикаля :)
Border_Officer
старши Полицай
старши Полицай

Мнениеот dakota_ » 12 Юни 2016, 19:03

Border_Officer написа:Като селско момче да ти препоръчам като градско момче, ако не си ходил към с.Младежко да го посетиш. Изкарах няколко дни на сафелък в района и съм много доволен. Палатка не ме влече, стар съм да лежа по земята ;) В селото 10 лв. са си още 10 лв и за тия пари може двама да пренощуват в много прилична стая :)
Има къде да се лови риба, има и къде да се обикаля :)

Какъв сафелък като си дал пари да спиш в соба :D Сафелък е на палатка, пред палатката мангала с мръвката, тубата с вино и като си легнеш да се завиеш с войнишко одеяло и да спиш като къпан :) В Младежко не съм ходил от много отдавна... имаше почивна база на БГА, дали още я има не знам. Мога да споделя пресни впечатления от яз. "студен кладенец" и района на село Нановица ;)
dakota_
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

ПредишнаСледваща

Назад към Гранична полиция