Модератори: ribaflic, Lord, Raptor, osata

Cakova написа:Може да не е точно тоягата на Газдов, но и на мен ми липсва оня ред по времето на социализма. Такива измами нямаше и много спокойно живеехме. Полицията работеше и не съм чула полицай да открадне нещо или да иска подкуп като те спре на пътя. Нали сме все същите хора и възпитаваме децата си по същият начин, а сега се самоизяждаме един друг и се нападаме един друг. Сега полицията не работи и престъпниците властват.

Cakova написа:Може да не е точно тоягата на Газдов, но и на мен ми липсва оня ред по времето на социализма. Такива измами нямаше и много спокойно живеехме. Полицията работеше и не съм чула полицай да открадне нещо или да иска подкуп като те спре на пътя. Нали сме все същите хора и възпитаваме децата си по същият начин, а сега се самоизяждаме един друг и се нападаме един друг. Сега полицията не работи и престъпниците властват.

Toni написа:Здравейте, ще споделя и моя случай с несериозно отношение към проблема ми от полицията. Бях спрян за помощ от двачма човека закъсали с кола на пътя. Казаха, че са от далече и трябва спешно да се приберат, а са останали без пари и ми предложиха да купя два златни пръстена. Чувал съм, че има измами и поисках да видя личните им карти като записах имената на двамата. Оказа се, че пръстените са фалшиви и като отидох в полицията да подам жалба се изгавриха с мен по същият начин като с госпожата горе.
Казаха, че нищо не могат да направят и макар да им давах данните на измамниците до момента над 10 дни няма нищо по въпроса. Престъпниците като знаят, че полицията бездейства правят какво си искат.

От цитата е ясно, че двамата закъсали за пари се намират извън населено място, бързат, ама автомобила им е аварирал и почти даряват злато за левове.Toni написа:...Бях спрян за помощ от двачма човека закъсали с кола на пътя. Казаха, че са от далече и трябва спешно да се приберат, а са останали без пари и ми предложиха да купя два златни пръстена...
Що да са фалшиви, нали са лъскави и жълти? Само не се къпи и мий с тях, че боядисват в черно.Toni написа:...Оказа се, че пръстените са фалшиви и като отидох в полицията да подам жалба се изгавриха с мен по същият начин като с госпожата горе...
Toni написа:...
Казаха, че нищо не могат да направят и макар да им давах данните на измамниците до момента над 10 дни няма нищо по въпроса....
Toni написа:... Престъпниците като знаят, че полицията бездейства правят какво си искат.

Назад към Въпроси от граждани, съвети от служители
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 9 госта