Не ми казвай, че си лепил пари по стените. Понякога се чудя това богатите хора няма ли къде да си дявате парите, ами ги лепите по стените и прозорците

На дечурлигата помагам само, ако ми помагат. Дъщерята аман от нея, аман за нея

Модератори: ribaflic, Lord, Raptor, osata
Стана полковника усмихнат и му каза - Може и 10 дни да ползваш, като излезеш кажи на ..../този преди него/... че съм другаря полковник, а неговата работа е ала бала
Border_Officer написа:сигма3 написа:Border_Officer написа:Положението в ТГ беше много тежко. Най-големият зор беше за ВСК, при него кучето определя пътя и той след него. Камъни,тръни,храсти, ако е нощем и непрогледен мрак, ако вали и подгизнал от кал. На всичко отгоре ТГ остава назад след ВСК и в едни момент може да се окаже лице в лице с нарушителят.
...
Не само маршрута,ами и темпото. Повода не трябва да се опъва.
Сега,като погледна нещата изобщо не беше изпипано тактически-при наличие на въоръжени нарушители,ако т.г. ги настигне,малко преди да стигнат прикриващата и започне престрелка,т.г. и п.г. ще стрелят един срещу друг.....
Този въпрос е поставян и отговора винаги е бил един, оправяте се според условиятаЗа кучето си напълно прав, повода не трябваше да се опъва
Явно и ти си минал през ГЗ и си бил ВСК.
kermit написа:Какво да оправят като при нападение на застава от съседните Турция и Гърция, всички на заставата ще бъдат избити за нула време. Тия застави са пазели да не бягат българи към западна европа и нищо повече.
kermit написа:Какво да оправят като при нападение на застава от съседните Турция и Гърция, всички на заставата ще бъдат избити за нула време. Тия застави са пазели да не бягат българи към западна европа и нищо повече.
Border_Officer написа:kermit написа:Какво да оправят като при нападение на застава от съседните Турция и Гърция, всички на заставата ще бъдат избити за нула време. Тия застави са пазели да не бягат българи към западна европа и нищо повече.
Момче, ти си много бос в материята и вероятно не си минал и през казармата.
Има голяма разлика между организирани бойни действия / водене на война/ и нападение на застава. При нападение на застава имахме сили и средства да дадем сериозен отпор срещу действията на нападателят. Сигурен съм, че не си виждал застава, но това не те бърка да пишеш глупости и да вярваш в тях.
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 9 госта