Служба КОС

Модератори: ribaflic, Lord, Raptor, osata

Re: Служба КОС

Мнениеот brb » 22 Мар 2016, 18:20

При такъв отговор слизам от автобуса. Вози се без мен в него. Но е добре първо да се събудиш, преди да продължиш - лавината от атентати и пришълци няма да те подмине и теб. Тогава на кого ще разчиташ?
А за пъдарите - благодаря! Карал съм и НВО, и казарма, а после - и служба; въоръжени цивилни непенсионери с такива данни в момента в България я има 1000, я няма.
Запашеш ли меч, го носиш вечно.
brb
младши Полицай
младши Полицай

Мнениеот dakota_ » 22 Мар 2016, 18:37

Лавината от атентати няма да подмине никой, или Бог знае кого ще подмине, но аз съм сигурен, че за такива атентати има голям резерв и в бъдеще това ни чака.
Дори да се напълним с "патриотични хладнокръвни мъже" да ни помагат, дори да спим върху арсенал от оръжия, това с нищо няма да ни помогне срещу атентатите.
Това, което можеше да ни помогне и помага в такива случаи, държавата го разсипа и вече го нямаме.
Ако се питаш какво е то, нарича се силна агентура, но това са все неща далече от теб и няма смисъл да ги обсъждаме!
dakota_
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот brb » 22 Мар 2016, 18:47

dakota_ написа:Лавината от атентати няма да подмине никой, или Бог знае кого ще подмине, но аз съм сигурен, че за такива атентати има голям резерв и в бъдеще това ни чака.
Дори да се напълним с "патриотични хладнокръвни мъже" да ни помагат, дори да спим върху арсенал от оръжия, това с нищо няма да ни помогне срещу атентатите.
Това, което можеше да ни помогне и помага в такива случаи, държавата го разсипа и вече го нямаме.
Ако се питаш какво е то, нарича се силна агентура, но това са все неща далече от теб и няма смисъл да ги обсъждаме!
Запашеш ли меч, го носиш вечно.
brb
младши Полицай
младши Полицай

Мнениеот катюша » 23 Мар 2016, 11:54

dakota_ написа:Лавината от атентати няма да подмине никой, или Бог знае кого ще подмине, но аз съм сигурен, че за такива атентати има голям резерв и в бъдеще това ни чака.

Това за агентурата към момента е по-скоро като добро пожелание. Да не е луд някой да стане агент като след това може да чуе по телевизията какво е казал, или да го "осветят" от трибуната на народното събрание, или от телевизионно студио. Нали този агент трябва да е сигурен в нас и тогава да си залага задника.
катюша
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот dakota_ » 23 Мар 2016, 15:42

катюша написа:

Това за агентурата към момента е по-скоро като добро пожелание. Да не е луд някой да стане агент като след това може да чуе по телевизията какво е казал, или да го "осветят" от трибуната на народното събрание, или от телевизионно студио. Нали този агент трябва да е сигурен в нас и тогава да си залага задника.

Съгласен съм с теб и стигаме до извода, че едно време, когато беше "лошото" време работехме и знаехме, че зад нас стои държавата. Каквото и да се случи знаехме, че може да разчитаме на държавата. Сега в това "хубавото" не знаем кой стои зад гърба ни, но знаем, че не е държавата и не можем да разчитаме на нея.
Сменя се кабинет, идва нов министър, идва нов главен секретар, почват да сменят Директори на ОД и Н-ци на РУ. Настава суматоха, всеки трепери да не отнесе "метлата" и гледа ден да мине друг да дойде. Така не се противодейства на престъпността и така не се гради сигурност.
dakota_
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Предишна

Назад към Въпроси от граждани, съвети от служители