Министър Румяна Бъчварова

Модератори: ribaflic, Lord, Raptor, osata

Бъчварова разпореди дисциплинарно уволнение за всички протес

Мнениеот Dani » 04 Ное 2015, 22:33

Изображение
Униформените разчитат това крайно действие, като опит да се сплашат всички в системата

Към всички шефове на областни дирекции на полицията в страната е спусната заповед, според която от днешна дата трябва да бъдат освободени всички полицаи, които са подали заявления за напускане и са на протестите.

Според източници на Фрог документът е подписан от министъра на вътрешните работи Румяна Бъчварова преди да излети за Лондон.

Униформените разчитат това крайно действие, като опит да се сплашат всички в системата. Който не кротува и не си наляга парцалите, ще бъде изхвърлен. Това е посланието на Бъчварова, коментираха за Фрог нюз възмутени ченгета. Опитват да тушират недоволството и да окастрят личния състав по най-бруталния начин, категорични са ченгетата.

Новата заповед е подействала като допълнителен барут за униформените. Те предричат, че дните на МВР, а може би и на кабинета, са преброени.
http://www.dunavmost.bg/Bulgaria/

Без коментар...
Dani
Полицай
Полицай

Re: Бъчварова разпореди дисциплинарно уволнение за всички протес

Мнениеот dakota_ » 04 Ное 2015, 22:51

Тук трябва да се отбележи, че това е полуистина и може да се каже, че като цяло е лъжа.
При подаване на заявление за напускане от страна на служителите, закона сочи пряко какви трябва да бъдат действията на административният орган... просто административният орган изпълнява писменото волеизлияние на подалият заявление за напускане по свое желание!
Няма заповед да се уволняват протестиращи, но може да се стигне до налагане на дисциплинарни наказания, ако протестиращи полицаи с действията си извършат закононарушения!
Ако някой си мисли, че дните на кабинета на Борисов са преброени, може да се окаже излъган като множеството подали заявления за напускане по свое желание и драпащи усилено да си изтеглят обратно рапортите!
Със сигурност, ако продължи да се опъва силно струната, може да се скъса и да се отиде на нови избори, в които партия "Герб" ще си подсигури мнозинство в Парламента, както си осигури безапелационна победа на местните избори и ще управлява самостоятелно държавата!
dakota_
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот сигма3 » 05 Ное 2015, 11:17

Е то това е идеята....
сигма3
Полицай
Полицай

Мнениеот Lord » 05 Ное 2015, 19:56

сигма3 написа:Е то това е идеята....

Колега, ако това беше идеята - убеден съм, че вече щеше да е реализирана. ;) Протестите започнаха абсолютно спонтанно и изненадаха всички, дори и синдикалните лидери в МВР. :idea:
КОМИСАР

Мнениеот сигма3 » 05 Ное 2015, 22:24

Lord написа:

Колега, ако това беше идеята - убеден съм, че вече щеше да е реализирана. ;) Протестите започнаха абсолютно спонтанно и изненадаха всички, дори и синдикалните лидери в МВР. :idea:

Аз лично не мисля така...всичко е отдавна измислено....може би малко пресолиха манджата ,но това е моето мнение и не е задължително да е вярно.
п.с. Нямаше как да стане преди изборите.
сигма3
Полицай
Полицай

Мнениеот Raptor » 06 Ное 2015, 21:36

Lord написа:

Спонтанното започване не противоречи на умишленото предизвикване... напълно е възможно и двете да са верни едновременно.
http://www.xnetbg.com/

"E pluribus, unum!"
От многото, едно цяло!(лат.)
Аватар
Raptor
КОМИСАР

Re: Министър Румяна Бъчварова

Мнениеот Lord » 07 Ное 2015, 11:11

Съгласен съм. Но вече има откровена тенденция за яхване на вълната от протести. За сега не им се получава...

И за да съм по темата ще споделя личното си впечатление от събитията, напоследък: Румяна Бъчварова, откак е в светлините на прожекторите създаде много позитивно впечатление на изключително диалогичен, разумен и уравновесен човек. Точно заради това съм изумен как се опитва да бъде в чужда кожа, вероятно и е много трудно, което е видно от последните дни. Но така е в политиката, само не знам как успяват да неутрализират гнусния привкус, който остава...
КОМИСАР

Мнениеот PAOLON » 08 Ное 2015, 01:07

Спечелили изборите.Какво са спечелили?Всичко купено.Колко от имащите право на глас са гласували за тях?Да не говорим за това,какво се случваше в зала Армеец.
Някои хора са като 1 стотинка. Двулицеви са и не струват нищо.
PAOLON
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот dakota_ » 08 Ное 2015, 10:10

Не може да не признаем, че партия "Герб" спечели безапелационно местните избори.
Разби на пух и прах БСП и всички свои политически опоненти. По отношение на купуване на гласове, всички партии са купили това, което се продава. Докато има продавачи, ще има и купувачи. За случилото се в зала Армеец е виновен Областен управител, Кмета на София, ОИК, това са отговорните лица за организацията и провеждането на изборите в София. Който не вярва, може да отвори и прочете какво пише в изборният кодекс.
dakota_
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот PAOLON » 08 Ное 2015, 10:48

Не говоря за организацията,говоря за преправяне на протоколи,а някой от протоколите бяха написани на място.Имаше предаване по медиите,но имаше една медия която предаваше от самата зала.Коя беше тази медия и КОЙ я допусна вътре само нея.Стига приятелю,не ме карай да казвам какво се случи там.
Някои хора са като 1 стотинка. Двулицеви са и не струват нищо.
PAOLON
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

ПредишнаСледваща

Назад към Ръководство на МВР