от brb » 04 Апр 2016, 11:39
Надявам се, че поне в тази тема няма да видя по свой адрес заплахи или обиди от "дакота" и "катюша".
"осата", Вие повдигате доста въпроси - директно или с недомлъвка. Ще се опитам да им отговоря.
Преди всичко - пиша тук с риск да бъда издирен и елиминиран, защото ми писна да гледам как Майка България се гърчи. Имам доста приятели полицаи, свестни люде, та знам на какъв огън се печете и вие. Търся общ език между цивилни и полиция с цел да отстраним престъпниците, които ни управляват.
Мнението на всеки има значение. А 1000 полицаи ... охохооххоо ... Само със сто Мъже с Калашници може да се вземе властта, а с хиляда може да се задържи поне месец (с окупационните сили на САЩ ще се разберем лесно). Конституционно, разбира се!
Оръжията се отказват САМО на основание чл. 58 ал. 1 т. 10 ЗОБВВПИ, и то - масово. Целта на отказите е да няма достатъчно оръжие в населението, което да свали от власт управляващата ни мафия. Например, ЗАЩО СЕ ОТКАЗВА ОРЪЖИЕ НА СТАБИЛЕН ПСИХИЧЕСКИ БЪЛГАРСКИ ПАТРИОТ С ВИСШЕ, ГЛАВА НА СЕМЕЙСТВО С ДЕЦА - НЕПЕНСИОНЕР?
Отговорът е ясен - защото само такъв мъж може да защити Отечеството ни от враговете му! А това не е интерес на управляващите. Отказва се оръжие от Началника на съответното РУ, а спокойно може да не откаже. Отказвайки, така доказва кой на кого служи. А редовите полицаи гледате безмълвно и така ставате пасивни съучастници на деянието по смисъла на НК.
НИКОГА не съм искал слаба полиция.
ПОЛИЦИЯТА ТРЯБВА ДА ЗАЩИТАВА НЕПРЕСТЪПНИЦИТЕ И ДА ЕЛИМИНИРА ПРЕСТЪПНИЦИТЕ. Такава полиция искам.
Постът стана дълъг, та затова спирам. Ще отговоря на всеки въпрос без нападки.
Но ще завърша с мнението ми за полицията (основано на факти - който иска, ще дам линкове).
Полицията: брани враговете на народа (депутати и управляващи известни на всички ни мафиоти); брани престъпниците (особено един седмоапартаментник, дето си купил жилищата със заем от бедния си тъст-пенсионер); арестува патриотите, защото им пречат да организират каналджийство на джихадисти през границата; разпространява наркотици и бива наказвана за това, само ако не предава съответния процент нагоре; взривява боклуци и дамски чанти със сутиени (вместо да арестува джихадистите) и така нанася повече щети, отколкото който и да е било смъртник-терорист; не умее да стреля и от три метра не може да улучи с проектил циганин в цял ръст (и то - след като вече е предупреден със стоп-патрон); ... (има още много) ...
Лошото е, че вече хората НЕ псуват полицията и че вече НЯМА нови вицове за полицаи. Вместо това хората вече се присмиват на полицията - това е лошото!
А ме боли за полицията. От десетина година насам (след унищожаването на БНА) полицията е единствената сила (БЛРС е прекалено неуправляем), която може да вземе властта. А вие се боричкате за някакви си отпуски и добавки към премиите, буквално ще се самоизядете за трохите, които ви подхвърля управляващата мафия!
Без полицията Родината ни е загубена!
Запашеш ли меч, го носиш вечно.