Елена написа:Lord написа:Елена написа:
Преди време един униформен лъжец си скъса ръкава на якето и обвини гражданин, че му скъсал ръкава на якето, камера разкри лъжата.
Сега други униформени лъжци се вкарват сами в голям екшън за нападение, опит за прегазване и отново камера разкрива лъжата.
Срамота е и излагане пред обществото да се стига до такива нагли лъжи и набедяване в престъпление на граждани от полицейски служители!
Глупости!
Първо, защо се правиш на последна инстанция, след като има образувано производство, а и дисциплинарна проверка?! Като юрист би следвало да изчакаш приключване и на двете и тогава да коментираш.
Извън това виж коментарите на хората под клипа и на НоваТВ, и на Дарик, и в youtube, и ще видиш, че само ти и троловете на една партия сте на мнение, че малкия келеш казва истината.
Ще си позволя и личния си коментар - това е малко населено място, подозирам, че невръстния нарушител е системен хулиган с този скутер /а може и с други, преди това/ и поради недоволство и сигнали на всички граждани този патрул е бил там точно за да преустанови терора на хлапето над всички останали. Скоро ще разберем дали е така.
Колега Lord,искаш ли като колега с повече опит от мен в полицейската работа да ми обясниш, с каква цел се разиграва екшъна от полицаите, че момчето е направило опит да ги прегази с мотопеда?
Аз не оспорвам вината на момчето и съм убедена, че това дете се нуждае от наказание и родителски контрол.
Това ли е начина полицаите да го спрат? Няма ли опасност за живота на това дете като го свалят така брутално от мотопеда? Няма ли опасност за полицая да пострада? Така ли се извършва полицейска проверка и защо не са описали действията си в ДЗ по случаят, а измислят сценария за опит за прегазване, което се вижда от камерата, че няма такъв опит.
Това е идиотското в случая и в идиотска позиция поставят и началниците си да се обясняват по медиите заради изникналият запис от видеокамера.
Не съм трол, не членувам в партия, но за мен това не са действията, които обществото очаква от полицията. Това е моето лично мнение и го споделям!
На тези двамата полицаи бих изказал писмена благодарност!
Няма значение как да спрели пикльото, важно е, че с риск за живота си са спасили живота на пикльото и са спасили живота и на други хора, които са могли да имат лошият късмет да ги засече на пътното платно.
Ти не можеш да разбереш какво е извършил този пикльо, защото по една или друга причина си по-ограничена в мисленето, но който е изпадал в такава ситуация знае какво е да видиш срещу себе си мотор, който се носи по улицата неуправляем и върху него същество, което също е неуправляемо...
В района ми има една отсечка от улица, на която мотористи се засилват и вдигат предници. Ръце са вдигнали хората на тази улица, ръце съм вдигнал и аз да се оплакват.
Един възрастен човек беше казал на колеги от патрула – Момчета пребиите някой от тях, ще кажа, че аз съм го пребил... Знаеш ли какво е това да вдигне човек ръце от такива недоносени същества, които издевателствуват върху хората и се възползват от слабостите на закона да се реагира адекватно в такива случаи. Знаеш ли, че гражданите биха аплодирали колегите, ако натрошат главите на някои разбеснели се дрисльовци на мотори.
Знам как да реша проблема,но трябва да се приложи вариант Омега. Слагат трима ОР по една качулка на главата и като мръкне минават на визитация по местоживеене.
Да ти кажа ли едно време как се процедираше, спират го и патрула на място освен боя, който ще отнесе въпросният индивид, гумите се изрязват с нож до каплата... Да върви да се оплаква на мама си и тате си.
Ако мислиш да ми пускаш песента за милиционерите, за Магнаурската школа и пенсиониране...изчерпала си се и не лови декиш.
Почивай повече, че летните горещини ти се отразяват зле и ти пречат да мислиш и умната и по в края, че той рамене няма