Елена написа:Миналата година разпитвах гражданин хванат да предлага подкуп на здравен инспектор и ми обяснява как на Петрохан като го спре полиция,не взимат пари на ръка, а отиваш в кафето и поръчваш на сервитьорката две кафета за полицаитесервитьорката ти прибира 50 кинта и пито - платено
![]()
Как ще ги стигнем румънците не знам
Чувала ли си за служебна тайна, за информация за служебно ползване, за класифицирана информация...? Имай предвиди горните неща като се впускаш да разказваш какви ПСД извършваш по ДП!
Винаги съм изпитвал притеснение като видя дознателка сутрин да я оставят на работа със скъп автомобил, или след работа да я прибират със скъп автомобил...Притесненията ми са били винаги по повод на това,какъв е този в автомобила, какво разказва, с кой се среща и какво може да ни причини с информацията, която притежава за и по повод на службата!
Притеснявало ме е и сега ме притеснява, че на такива като теб се издава достъп до класифицирана информация с ниво на класификация "Строго секретно"
За да ти казвам горното значи сме яли "дървото" заради хлевоусти дознатели! Спести ми глупостите си за милиционерите, за другарите и т.н, ако решиш да ми опонираш и си окачи една обеца на ухото!