Алабализми...;-)

Модератори: ribaflic, Lord, Raptor, osata

Re: В пресата за МВР...

Мнениеот малкия » 12 Юли 2015, 21:03

А за разследващите БЕЗ юридическо образование нещо ще кажеш ли? :D
Синдикат

Мнениеот малкия » 12 Юли 2015, 21:17

И още едно "между другото".

Макар да се опитваш да ми припишеш тоя грях, не се наемам да оценявам колко добър РАЗСЛЕДВАЩ си.
Но че не си добър ПОЛИЦАЙ, е очевидно.
Наистина е жалко, че не си намерила някъде извън МВР място, където да приложиш юридическото си образование и способности.
Синдикат

Мнениеот Елена » 12 Юли 2015, 22:19

Сам си приписваш грехове и сам после се отказваш от тях, нещо като синдикалните искания. Днес искате едно, утре се отказвате от него.
Жалко е, че в МВР приемат и назначават всякакви хора с всякакво образование на всякакви длъжности, това по повод и на въпроса за РП без юридическо образование. Някои схващат, че не са за полицейска работа и се отказват. Други мислят, че може да компенсират това, че не стават за полицаи, като се заловят със синдикална работа, но каквато им е работата като полицаи, такава им работата и като синдикалисти.
Елена
старши Полицай
старши Полицай

Re: В днешната преса

Мнениеот Елена » 12 Юли 2015, 22:56

Няма и смисъл да ме убеждаваш. Всички, които са били от другарите трябва да си ходят от МВР! Няма такива завършили ВСШ да не са били от другарите. Още се другаросват като се видят и чуват по телефоните. Преди известно време си бях взела едно кафе и седнах в обедната почивка пред управлението да го изпия. Наблизо виждам началника на управлението да подвиква – Другарю Н... какво те води към нас.. Щях да се задавя от смях и избягах от пейката. На някакъв дядка с бомбе говореше. Дядката също на другарю му говореше. Дежурният в ОДЧ каза,че дядката бил бивш милиционерски началник. Чета във форума, но няма да споменавам кой се обръща към теб с другарю Попов, явно все още другарите сте в МВР и не виждам как ще вървим напред!
Елена
старши Полицай
старши Полицай

Мнениеот малкия » 13 Юли 2015, 07:42

Ако си беше напармила труда да попиташ, щеше да знаеш, че съм в МВР от 1993-а, не съм минал нито през СМУ, нито през ВСШ, с "другарите" - ако имаш предвид бившата БКП - отношенията ми никак не са приятелски, доколкото семейството ми е имало сериозни проблеми при комунистическия режим.
Така че това "явно все още другарите сте в МВР и не виждам как ще вървим напред!" е поредната ти глупост. Аз пък не виждам как ще вървим напред ръсейки непрекъснато подобни глупости...
За щастие не РП решават кой да си ходи от МВР. Иначе щяха вероятно да си тръгнат професионалисти, на които ти и вода не можеш да носиш - поне съдейки по това, което пишеш тук.
Синдикат

Мнениеот малкия » 13 Юли 2015, 07:51

Казах си мнението за теб - съдейки, разбира се единствено по форумните ти изяви - и дотук не виждам причина да го променям.
Надявам се като професионалист да си поне малко по-добра от това, което демонстрираш тук като човек и колега. В противен случай жалко за парите, които получаваш.
Не виждам смисъл да продължавам да коментирам.
Синдикат

Мнениеот сигма3 » 13 Юли 2015, 08:45

Е може да са другари....бойни другари примерно:)
Може да е ирония...много работи може.
Ама не може да си чак пък толкова задръстена:)))
Аз нямам нищо общо със СМУ и т.н.,никога не съм бил милиционер(започнах 96) ,но понякога и аз не шега се обръщам към колегите с "другари" особено тези,които на истина са ми другари.
Не бъди кон с капаци!:)))
сигма3
Полицай
Полицай

Мнениеот сигма3 » 13 Юли 2015, 08:55

Ленче,прави ли ти впечатление ,че всички,които пишат тук те смятат за куха манерка?:)
Разследвай и стигни до извода,че когато един е различен от всички,не всички са ненормални:)))
Лошото е ,че не си "различна" в добрия смисъл:))))
сигма3
Полицай
Полицай

Мнениеот ТРЕЗОР » 13 Юли 2015, 10:14

сигма3 написа:Ленче,прави ли ти впечатление ,че всички,които пишат тук те смятат за куха манерка?:)
Разследвай и стигни до извода,че когато един е различен от всички,не всички са ненормални:)))
Лошото е ,че не си "различна" в добрия смисъл:))))

Колега , Ленчето не приема съвети от полицайчета с мижаво образУвание... ;)
ТРЕЗОР
младши Полицай
младши Полицай

Мнениеот Елена » 13 Юли 2015, 11:10

малкия написа:Казах си мнението за теб - съдейки, разбира се единствено по форумните ти изяви - и дотук не виждам причина да го променям.
Надявам се като професионалист да си поне малко по-добра от това, което демонстрираш тук като човек и колега. В противен случай жалко за парите, които получаваш.
Не виждам смисъл да продължавам да коментирам.

Отдавна трябваше да разбреше, че няма смисъл да коментираш неща, които не са ти ясни. Жалко, че си толкова години в МВР, толкова пари си взел и елементарни неща не можеш да проумееш. Не си само ти, не го мисли, живота продължава.
Елена
старши Полицай
старши Полицай

ПредишнаСледваща

Назад към Извън темите