Алабализми...;-)

Модератори: ribaflic, Lord, Raptor, osata

Re: В пресата за МВР...

Мнениеот ТРЕЗОР » 10 Юли 2015, 13:39

Божеее, колко мъка има при тебе Ленчееее..... ;) изглежда скоро не си била с .....мъж.....Имаш нужда :mrgreen:
ТРЕЗОР
младши Полицай
младши Полицай

Мнениеот Елена » 10 Юли 2015, 13:42

ТРЕЗОР написа:Божеее, колко мъка има при тебе Ленчееее..... ;) изглежда скоро не си била с .....мъж.....Имаш нужда :mrgreen:

Глана кокошка просо сънува :lol: :lol: Търси си мъж да те начеше като си на зор и не ме занимавай със себе си :mrgreen: :lol:
Елена
старши Полицай
старши Полицай

Мнениеот dsuzunov » 10 Юли 2015, 16:29

Ееее, аман бе!
А стига сте се лигавили и двамата!
Кой крив, кой прав, ние с вас няма да разберем.
Ще разберем до толкова, до колкото ще позволят да разберем.
Дали заради нечии авторитет, дали за "измиване на ръцете".
А истината е там някъде, на онази улица, в онази нощ... и не е такава, каквато ни убеждават че е.
Поне, за мен не е.
Димитър Узунов - БНТЛ Пловдив
Аватар
dsuzunov
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот ТРЕЗОР » 10 Юли 2015, 16:49

dsuzunov написа:Ееее, аман бе!
А стига сте се лигавили и двамата!
Кой крив, кой прав, ние с вас няма да разберем.
Ще разберем до толкова, до колкото ще позволят да разберем.
Дали заради нечии авторитет, дали за "измиване на ръцете".
А истината е там някъде, на онази улица, в онази нощ... и не е такава, каквато ни убеждават че е.
Поне, за мен не е.

Сакън , мълчи , че и ти като мене си с мижаво убразувание ;) , а кака ти Ленче не е.ава такава , като нас.. :lol: .
ТРЕЗОР
младши Полицай
младши Полицай

Re: Алабализми...;-)

Мнениеот dsuzunov » 10 Юли 2015, 21:46

Хич даже не съм с мижаво образование.
Аз съм със средно килийно образование (СПТУ) и куп милиционерски школи след това. Даже, школата за експерти я карах по милиционерското време.
А за съвременните юристи в МВР хич не ми се коментира.
Харесват ми точните науки, онези които на черното казват черно, а не тълкуват колко нюанса има и кой е нанесълфаталния удар. Нали знаеш как е в дактилоскопията - или е той, или не е - КАТЕГОРИЧНО!
Димитър Узунов - БНТЛ Пловдив
Аватар
dsuzunov
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот малкия » 11 Юли 2015, 01:51

А, не, Мите.
Държа да отбележа, че някои от тия плужеци - ако им се наложи - може да спретнат по-читаво досъдебно от някои колеги на Ленчето.
Държа да отбележа още, че лафът "ние ги хващаме, те ги пускат" до известна степен черпи основания от действията (и бездействията) пак на някои нейни колеги. Подчертавам - на някои. Не всички са такива, но с "компетентността" на някои от тях станахме за смях не по-малко, отколкото "със затлъстeли полицаи в униформи, с увиснали тумбаци да се разкарват по улиците и да уронват престижа на МВР с идиотските си действия". Да, бе - няма нито един разследващ, дето с идиотските си действия не е уронил престижа на МВР. Ама това го разправяй на някой хамериканец, който не знае що е то разследващ полицай и има ли почва в България...
Искаш ли и имена да цитирам, Ленче? Пусто е открит форум, а то си ме дърпа дяволът за езика...
Щото ако ти гледаш видео и екстраполираш, аз мога да изредя имена на разследващи, дето не е трябвало да ги допускат на пушечен изстрел до системата. Ама понеже не искам да цитирам имена, не говоря, че се е напълнило със селски чобани и в Досъдебното, които позорят МВР не по-малко от униформените.
Синдикат

Мнениеот Елена » 11 Юли 2015, 07:38

малкия написа:А, не, Мите.
Държа да отбележа, че някои от тия плужеци - ако им се наложи - може да спретнат по-читаво досъдебно от някои колеги на Ленчето.
Държа да отбележа още, че лафът "ние ги хващаме, те ги пускат" до известна степен черпи основания от действията (и бездействията) пак на някои нейни колеги. Подчертавам - на някои. Не всички са такива, но с "компетентността" на някои от тях станахме за смях не по-малко, отколкото "със затлъстeли полицаи в униформи, с увиснали тумбаци да се разкарват по улиците и да уронват престижа на МВР с идиотските си действия". Да, бе - няма нито един разследващ, дето с идиотските си действия не е уронил престижа на МВР. Ама това го разправяй на някой хамериканец, който не знае що е то разследващ полицай и има ли почва в България...
Искаш ли и имена да цитирам, Ленче? Пусто е открит форум, а то си ме дърпа дяволът за езика...
Щото ако ти гледаш видео и екстраполираш, аз мога да изредя имена на разследващи, дето не е трябвало да ги допускат на пушечен изстрел до системата. Ама понеже не искам да цитирам имена, не говоря, че се е напълнило със селски чобани и в Досъдебното, които позорят МВР не по-малко от униформените.

Светлината на прожекторите явно малко ти е замъглила съзнанието и си помислил, че разбираш от всичко и можеш да оценяваш всеки и всичко :D
Младши експерт да дава оценки кой какви досъдебни може да води и как ще ги проведе е комедия :lol:
В такива комични ситуации се оказват и доста самозабравили се началници, които се опитват да дават съвети на РП как да водят ДП, а всъщност са завършили я педагогика, я социология или друга също толкова необходима за работа в МВР специалност :lol:
Ще ти подшушна за един РП, а ти не го казвай на никой ;) Познавам РП, който е завършил културология, след нея задочно завършва право и понеже си е вундеркинд постига чудото да завърши две години за една :D Способностите му не спират до тук, същият този РП е отличен артист без да е завършил НАТФИЗ и трудно може някой да го конкурира като влезе в ролята на Пинокио! Трудно би се намерил и човек да лъже и маже повече от него ;)
Спирам с хвалбите на РП и за да има баланс ще ти кажа, че преди няколко седмици колега се вайкаше, че младши експерт не успял през нощта да освети МП за оглед. Минал през обучение, станал мл. експерт, всичко необходимо си има в буса за целта, но никой не му бил казал с какво разполага в буса :lol: Млад мъж е минал през ППД, не е бил квартален, направо чичо му го праща на обучение за мл. експерт и така... 8-)
Та ще излезеш прав, че МВР се напълни с роднини и всякакви други намерили роднини на роднини да помогнат на чобаните да се доберат до служба в МВР. Доста такива назначения на роднини и роднини на роднини позорят МВР и уронват престина на институцията!
Елена
старши Полицай
старши Полицай

Мнениеот efektive » 11 Юли 2015, 14:53

Леле мале!
Елена, петнадесет години бях дознател, като наистина годините са толкова, защото бях денонощно на разположение. Не стотици, а хиляди случаи от ветрилото на НК преминаха през сърцето ми, главата ми, папките ми, но въпреки това не успях да усвоя езика ти и нивото на твоето отношение към колегите.
Ако в организъм един орган си повярва, че е по-висш от друг орган и се отрече от него, този организъм умира. Има и болни организми, но тогава всички негови органи се мобилизират, а не се псуват и лека-полека оздравяват.
Дори и най-гениалният мозък има нужда от обикновен пикочен мехур.
:)
efektive
Нов
Нов

Мнениеот Елена » 11 Юли 2015, 15:19

efektive написа:Леле мале!
Елена, петнадесет години бях дознател, като наистина годините са толкова, защото бях денонощно на разположение. Не стотици, а хиляди случаи от ветрилото на НК преминаха през сърцето ми, главата ми, папките ми, но въпреки това не успях да усвоя езика ти и нивото на твоето отношение към колегите.
Ако в организъм един орган си повярва, че е по-висш от друг орган и се отрече от него, този организъм умира. Има и болни организми, но тогава всички негови органи се мобилизират, а не се псуват и лека-полека оздравяват.
Дори и най-гениалният мозък има нужда от обикновен пикочен мехур.

:lol: :mrgreen: :lol:
Стига сънува, стига бълнува!
В кръчмата пак си пийнал, май...
Лягай, Стояне! Утре кой ще стане -
лехата с пипера кой ще прокопай?

И един специален поздрав за теб, който си бил дознател и наистина петнадесет години :lol: :lol: :lol:

Ти си някакъв комплексиран льольовец, който се е вкарал във филм, че има нещо общо с полицията и даже обещава репортажи от командировка на границата :lol: :lol:
БЕгай и лЕгай, че си много зле :lol:
Елена
старши Полицай
старши Полицай

Мнениеот efektive » 11 Юли 2015, 16:09

Тази вечер застъпвам нощна смяна. Некоректно е това, в което ме обвиняваш, но то не ме учуди. Е, стана ми гадно.
Що се отнася до репортажите ми от границата, получи се така, че лап-топа на колегата, на който щях да пиша, е с клавиатура само на латиница, а си признавам, че ми е трудно да пиша, без да виждам кирилицата. И сега с мъка пиша. Но пиша на тетрадка и като се прибера от турската граница, ще седна на домашния комп.
Цитат: "Ти си някакъв комплексиран льольовец, който се е вкарал във филм, че има нещо общо с полицията..." Чудя се защо обръщаш такова голямо внимание на нас тъпанарите, а не си общуваш в някой ангелски форум с тебеподобните херувими и серафими?
Ай, лека, отивам да стягам раницата.
Цялото бяло поле надолу го предоставям на твоята жлъч:
efektive
Нов
Нов

ПредишнаСледваща

Назад към Извън темите