Модератори: ribaflic, Lord, Raptor, osata
bulgariansoul написа:Здравейте ! Вчера е обявен конкурс за младши изпълнителски длъжности, за които се изисква задължителна първоначална професионална подготовка в София.Въпросът ми е дали лице, което е кандидатствало за позиция в гранична полиция и в момента е допуснат до конкурс, може да кандидатства за позиция там. Ако да, трябва ли да се оттеглят документите от текущия конкурс за ГП(и по какъв ред става това).
bulgariansoul написа:Благодаря за отговора. Питам за един приятел, аз съм си подал документите за охранителна полиция и вече чакам физическият изпит май месец.Границата ми идва много далеч.Предвид бройките, които са пуснати за София и двете места тук, за които кандидатстваме 35 човека и аз се изкушавам, но все пак ще съсредоточа сили за едно конкретно място.
Относно рушветите не съм много просветен, но съм срещал хора, които като чуят гранична полиция и си представят как си строят вила на 3 етажа в околностите на Свиленград.
Border_Officer написа:bulgariansoul написа:Благодаря за отговора. Питам за един приятел, аз съм си подал документите за охранителна полиция и вече чакам физическият изпит май месец.Границата ми идва много далеч.Предвид бройките, които са пуснати за София и двете места тук, за които кандидатстваме 35 човека и аз се изкушавам, но все пак ще съсредоточа сили за едно конкретно място.
Относно рушветите не съм много просветен, но съм срещал хора, които като чуят гранична полиция и си представят как си строят вила на 3 етажа в околностите на Свиленград.
Относно рушветите,хората бъркат гранични полицаи с митничариНа брега на яз.Ивайловград няма нито една вила на граничен полицай.
osata написа:Абе и аз се сещам за един бивш такъв Ст. Дед.., ама той поне началник беше
![]()
![]()
Стига с тая корупция, става все по-малко в ниските етажи и все по-зависима във високите
dakota_ написа:Border_Officer написа:bulgariansoul написа:Благодаря за отговора. Питам за един приятел, аз съм си подал документите за охранителна полиция и вече чакам физическият изпит май месец.Границата ми идва много далеч.Предвид бройките, които са пуснати за София и двете места тук, за които кандидатстваме 35 човека и аз се изкушавам, но все пак ще съсредоточа сили за едно конкретно място.
Относно рушветите,хората бъркат гранични полицаи с митничариНа брега на яз.Ивайловград няма нито една вила на граничен полицай.
Сещам се за една вила на граничен полицай на брега на един голям воден басейн![]()
Не знам дали "1ВАН" ти говори нещо,но това е друга тема
Четеш ли,че на младото попълнение границата им идва твърде далече и гледат да се хванат за жълтите павета
Назад към Постъпване на държавна служба в МВР
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта