Модератори: ribaflic, Lord, Raptor, osata

cripti написа:Елена коментираш, че хората говорят за неправоспособни водачи без да са установени, а ти като си видяла колеги да МАХАТ С ПАЛКИ и да пълнят гуши, защо не подаде сигнал нали си РП. Ти не трябва ли да бориш корупцията, подписвахме декларации ако видим нещо такова да докладваме на началника си. От теб до сега съм чул само негативни коментари към 95 % от униформения състав (каиши като мен). Що не идеш в ЧР да кадруваш да няма такива като мен, а само лаеш (правиш трафик).

Елена написа:spoon написа:Колко звена в страната имат коли с камери и микрофони, а още по-малко са тези, които имат 4 пътни полицаи на смяна, за да работят по широкообхватния контрол. Хората в градове и села, освен няколко най-големи областни града се дивят и чудят защо при явни нарушения или управление от неправоспособни водачи униформени служители стоят и наблюдават бездейно и откровено псуват, в синхрон с цивилните им съграждани /съселяни/. Това е безумно и настоящото бездействие трябва да се прекрати веднага, иначе 2015 г. ще е рекордната по отношение на жертви и ранени, откак има статистика у нас!
Това просто не е истина. Изобщо не си запознат със заповедта и ако някъде има унифирмени калъфи да стоят и да гледат,че неправоспособни водачи на МПС пред очите им управляват автомобили. Тия униформени калъфи трябва да си ходят,защото не са за тази работа!

spoon написа:Елена написа:spoon написа:Колко звена в страната имат коли с камери и микрофони, а още по-малко са тези, които имат 4 пътни полицаи на смяна, за да работят по широкообхватния контрол. Хората в градове и села, освен няколко най-големи областни града се дивят и чудят защо при явни нарушения или управление от неправоспособни водачи униформени служители стоят и наблюдават бездейно и откровено псуват, в синхрон с цивилните им съграждани /съселяни/. Това е безумно и настоящото бездействие трябва да се прекрати веднага, иначе 2015 г. ще е рекордната по отношение на жертви и ранени, откак има статистика у нас!
Това просто не е истина. Изобщо не си запознат със заповедта и ако някъде има унифирмени калъфи да стоят и да гледат,че неправоспособни водачи на МПС пред очите им управляват автомобили. Тия униформени калъфи трябва да си ходят,защото не са за тази работа!
Всички колеги от раз ме разбраха, само ти - не. Нямам намерение безплатно да те ограмотявам.
И все пак ще ти дам безплатно един съвет, промоционално, така да се каже: Когато изразяваш собствено мнение или тълкуване на каквото и да е, изрично уточнявай, че е твое такова, а не го прави, като от последна инстанция. Съвета е за добро, че иначе гледам си докарваш само ненужни "фенове", което е нормално, никой не харесва ментори. Дебатирай, но не поучавай, още по-малко назидавай и може би ще ти се получи да се сдобиеш с поне един съмишленик.

- вярвам на стореното от мен на практика, грамотите зад бюрото ми, подписани от личности на длъжности, на които ти никога няма да бъдеш. И не съм ги получил само заради борба с престъпността, а и заради борба с корупция в МВР, но ти никога няма да разбереш. Има една хубава поговорка - "Когато двама се карат, виновен е по-умният".Елена написа:... Не ми се вярва и да си колега,колегите знаят какво да правят при явно нарушение на закона...

spoon написа:Е, поне опитах.
А по отношение на това:- вярвам на стореното от мен на практика, грамотите зад бюрото ми, подписани от личности на длъжности, на които ти никога няма да бъдеш. И не съм ги получил само заради борба с престъпността, а и заради борба с корупция в МВР, но ти никога няма да разбереш. Има една хубава поговорка - "Когато двама се карат, виновен е по-умният".Елена написа:... Не ми се вярва и да си колега,колегите знаят какво да правят при явно нарушение на закона...![]()
Опитах в спора, но за пореден път се убедих, че е безсмислен, когато насрещната страна само излъчва, но не приема. Поне опитах.![]()
Желая ти да си жива и здрава!

сигма3 написа:Ленче ,пиле,само в суматохата да попитам,ти колко часа имаш работени на улицата?(Като полицай!)

Назад към Полицията в България
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 17 госта