osata написа:Лорде, шерифееее,
защото всички казват, че носиш на майтап, ще дойда някоя вечер и ще ти нарисувам така служебната кола.
Само моля те, измий я преди това, да не се бавя![]()
Осич, след вчерашния потоп, колата направо свети!

Модератори: ribaflic, Lord, Raptor, osata
osata написа:Лорде, шерифееее,
защото всички казват, че носиш на майтап, ще дойда някоя вечер и ще ти нарисувам така служебната кола.
Само моля те, измий я преди това, да не се бавя![]()
ЧОФ написа:
Това трябваше отдавна да го направят. Сега вече ще ви се разкаже играта и ще ви питам как ще правите пачка като изнудвате шофьорите да ви бутат по 20 кинтам да правите дебела гуша
osata написа:Още не е втори април,
да ви се похваля, днес подписах договор с правителството, създавам ПЧК - Първи Частен Кат. Специално заради мен закриват държавния. Първоначално ще ползвам услугите на частните сотове, просто тези с правомощия по частен кат ще имат червена свирка на врата и бели слънчеви очила. Ще снимат с айфон по време на проверките, глобите ще са сериозни, смятам да набирам още кадри, ако някой желае, скоро ще публикувам мейл за автобиографии.
Щях да пиша още, ама и трите ми секретарки отидоха на доктор, а ми звъни офшорния шеф
InfoInfo2 написа:Смей се, ама току виж дошъл пак някой от библиотекарския и не е ясно какво ще му щукне в главата!![]()
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 5 госта