Модератори: ribaflic, Lord, Raptor, osata
Елена написа:Задържаха 13 митничари и трима гранични полицаи на „Капитан Андреево“Meждyнapoдeн ĸaнaл зa ĸoнтpaбaндни цигapи бe paзбит днec пpи oпepaция, пpoвeдeнa пoд pъĸoвoдcтвoтo нa Oĸpъжнa пpoĸypaтypa – Πлoвдив. Aĸциятa e peaлизиpaнa oт cлyжитeли нa OДMBP – Πлoвдив, cъc cъдeйcтвиe нa ĸoлeгитe им oт CДBP и OДMBP – Xacĸoвo и лoгиcтичнaтa пoдĸpeпa нa ГДБOΠ и ГДHΠ. Πoдpoбнocти пo paзcлeдвaнeтo бяxa oпoвecтeни днec oт глaвния ceĸpeтap нa MBP глaвeн ĸoмиcap Гeopги Kocтoв и диpeĸтopa нa OДMBP-Πлoвдив Πлaмeн Узyнoв. Ha пpecĸoнфepeнциятa пpиcъcтвaxa и aдминиcтpaтивнитe pъĸoвoдитeли нa Aпeлaтивнa и Oĸpъжнa пpoĸypaтypa – Ивaн Дacĸaлoв и Pyмeн Πoпoв.
Дeйcтвиятa ca пpeдпpиeти cлeд пocтъпилa инфopмaция в плoвдивcĸия oтдeл “Иĸoнoмичecĸa пoлиция” зa пpecтъпнa гpyпa, ĸoятo ce пoдгoтвялa дa ocъщecтви ĸoнтpaбaндa тъpгoвия нa цигapи нa тepитopиятa нa Πлoвдив и cтpaнaтa.
Πo cлyчaя зa 24 чaca ca зaдъpжaни 13 митничecĸи cлyжитeли нa ГKΠΠ “Kaпитaн Aндpeeвo” и тpимa cлyжитeли oт ГΠУ “Kaпитaн Aндpeeвo”. Bcичĸи тe ca били нa cмянa пo вpeмe нa пpeминaвaнe нa ĸaмиoнa и ĸъм мoмeнтa пpoдължaвa paбoтaтa пo изяcнявaнe нa cъпpичacтнocттa им пo cлyчaя.
Митничарите поне ги задържат само за подкупи. Гранична полиция освен,че управляват автомобили в пияно състояние и причиняват ПТП със смърт,се оказва,че са склонни и към корупция! Голяма метла трябва да играе в МВР,да се изчистят помиярите.
Елена написа:Митничарите поне ги задържат само за подкупи. Гранична полиция освен,че управляват автомобили в пияно състояние и причиняват ПТП със смърт,се оказва,че са склонни и към корупция! Голяма метла трябва да играе в МВР,да се изчистят помиярите.
малкия написа:Елена написа:Митничарите поне ги задържат само за подкупи. Гранична полиция освен,че управляват автомобили в пияно състояние и причиняват ПТП със смърт,се оказва,че са склонни и към корупция! Голяма метла трябва да играе в МВР,да се изчистят помиярите.
Ама това цялата Гранична полиция ли? Всичките седем хиляди? До един причиняват ПТП?
Леле, в каква служба съм попаднал преди 22 години и чак сега да разбера...
Благодаря, че ми отвори очите!
А сега би ли ме светнала и за друго - в коя точно Главна дирекция през последните пет години, да речем, НИКОЙ не е управлявал автомобил в пияно състояние и няма НИТО ЕДИН, склонен към корупция?
С дявола ортак ще стана, ама ще се преместя там....
Елена написа:малкия написа:Елена написа:Митничарите поне ги задържат само за подкупи. Гранична полиция освен,че управляват автомобили в пияно състояние и причиняват ПТП със смърт,се оказва,че са склонни и към корупция! Голяма метла трябва да играе в МВР,да се изчистят помиярите.
Ама това цялата Гранична полиция ли? Всичките седем хиляди? До един причиняват ПТП?
Леле, в каква служба съм попаднал преди 22 години и чак сега да разбера...
Благодаря, че ми отвори очите!
А сега би ли ме светнала и за друго - в коя точно Главна дирекция през последните пет години, да речем, НИКОЙ не е управлявал автомобил в пияно състояние и няма НИТО ЕДИН, склонен към корупция?
С дявола ортак ще стана, ама ще се преместя там....
С малки изключенияКъдето не са направили проверки не са ви хванали,че пиете и карате и не са ви хванали в корупция
Голяма излагация напоследък става при вас.Цели смени свалят и задържат за корупция,един утрепал бебе,друг криволичи по платното пиян на кирка.
Поучете се от досъдебното производство,няма пиянски изпълнения от страна на РП! С удоволствие те взимаме при нас,член съм на СФС,харесва ми това,че работите за всички нас. Такива гранични полицаи обичам като теб,ама със свещ да ви дири човек
Елена написа:Като си спомняш този случай,тази донателка работи ли още като дознателка? Нека позная,още е на работа,защото това се търси и уважава в МВР!
Разследването на граничния пункт е по сигнал на ДАНС
Осем гранични полицаи са вън от строя. Масовото уволнение е на граничния пункт „Капитан Петко войвода” при Свиленград. МВР потвърди информацията за Новините на Нова.
Разследването е по сигнал на ДАНС за чадър над трафикант на бежанци.
Заповедите за уволнения и наказания са връчени вчера. В същото време - оградата по границата с Турция трябва да е готова до края на годината. Това каза министърът на вътрешните работи Румяна Бъчварова.
„В момента се проектира и разчитаме на бърза работа след това, на някои места е по трудно, на други е по лесно, но се надявам до месец месец и половина да има напредък и да започне строителството”, обясни вицепремиерът и министър на вътрешните работи Румяна Бъчварова.
Елена написа:Уволниха осем гранични полицаи от "Капитан Петко войвода"
http://novanews.novatv.bg/news/view/201 ... n=mostreadРазследването на граничния пункт е по сигнал на ДАНС
Осем гранични полицаи са вън от строя. Масовото уволнение е на граничния пункт „Капитан Петко войвода” при Свиленград. МВР потвърди информацията за Новините на Нова.
Разследването е по сигнал на ДАНС за чадър над трафикант на бежанци.
Заповедите за уволнения и наказания са връчени вчера. В същото време - оградата по границата с Турция трябва да е готова до края на годината. Това каза министърът на вътрешните работи Румяна Бъчварова.
„В момента се проектира и разчитаме на бърза работа след това, на някои места е по трудно, на други е по лесно, но се надявам до месец месец и половина да има напредък и да започне строителството”, обясни вицепремиерът и министър на вътрешните работи Румяна Бъчварова.
Голямо дънене се дъни гранична полиция и голяма корупция ги тресе![]()
Ако продъжат с такова темпо проверките и уволненията,скоро ще се оголят всички ГКПП и ЦСПП няма да може да смогне с обучението на полицаи само за нуждите на гранична полиция![]()
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 14 госта