Модератори: ribaflic, Lord, Raptor, osata

dakota_ написа:Вместо да търси адвокат, по-добре да се огледа и ослуша за друга работа. Там вече ще види откъде изгрява слънцето,ще види как се плащат пари за извънреден труд,болнични,отпуска...ще може да пита какво направи синдиката за мен. Образно казано,ще разбере къде "сер@т" гладните!

michmana написа:dakota_ написа:Вместо да търси адвокат, по-добре да се огледа и ослуша за друга работа. Там вече ще види откъде изгрява слънцето,ще види как се плащат пари за извънреден труд,болнични,отпуска...ще може да пита какво направи синдиката за мен. Образно казано,ще разбере къде "сер@т" гладните!
Ако се наложи ще си намеря друга работа. Не разбрах какво толкова се е случило,че да ме наказват с най-тежкото наказание. Пил съм,но малко,да ме накажат с друго наказание. До сега не съм наказван,че веднага най-тежкото наказание да ми наложат. Имам два кредита,две деца и жена на минимална работна заплата,това не е човешко да ме уволнят дисциплинарно за нищо и никакво.

dsuzunov написа:Нищо и никой няма да уведомяваш. "Национално движение Традиция" не е политическо движение, не е търговска или производствена фирма итн. Нищо от това, с което те се занимават не влиза в ограниченията, наложени ни със ЗМВР. Имам приятели и колеги, членуващи в него.

Назад към Полицията в България
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта