Кратък казус

Модератори: ribaflic, Lord, Raptor, osata

Re: Кратък казус

Мнениеот Автоконтрольор » 19 Мар 2015, 21:09

Да му се невиди.Как не ми дойде на акъла да извикам полицията, та белким ме освидетелстват.Бум един печат на жълтата книжка и съм готов.Че и безплатен преглед на място, ще ми направят.И аз все се чудя, защо понякога нередните неща ги забелязвам, па то виж какво се оказа.РАЗТРОЙСТВО. :lol:
"Хората лъжат, уликите не..." - Д-р Гилбърт Грисъм
Аватар
Автоконтрольор
старши Полицай
старши Полицай

Мнениеот dakota_ » 19 Мар 2015, 21:17

Бъркаш полицията с тоалетната хартия :D
Вместо да викаш полиция,помоли за помощ някой твой близък да те придружи до кабинета на личният ти лекар. Наближава пролет,при смяна не сезоните много от твоята порода изпитват ментални затруднения и е добре да се консултират с личният си лекар. В неговата компетенция е да прецени има ли сили да те лекува,или ще ти назначи консултация със специалист!
При всички положения проблема ти е решим от медицината,тук няма да може да ти се помогне!
dakota_
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот Автоконтрольор » 19 Мар 2015, 21:38

dakota_ написа:Бъркаш полицията с тоалетната хартия :D
Вместо да викаш полиция,помоли за помощ някой твой близък да те придружи до кабинета на личният ти лекар. Наближава пролет,при смяна не сезоните много от твоята порода изпитват ментални затруднения и е добре да се консултират с личният си лекар. В неговата компетенция е да прецени има ли сили да те лекува,или ще ти назначи консултация със специалист!
При всички положения проблема ти е решим от медицината,тук няма да може да ти се помогне!

Е ти за тоалетна хартия ли се имаш, щом ми постави диагноза?
Osa, благодаря за бързия отговор.
Аватар
Автоконтрольор
старши Полицай
старши Полицай

Мнениеот dakota_ » 19 Мар 2015, 21:41

Автоконтрольор написа:
dakota_ написа:Бъркаш полицията с тоалетната хартия :D

Е ти за тоалетна хартия ли се имаш, щом ми постави диагноза?
Osa, благодаря за бързия отговор.

Закъсняваш вече,минава 20:30 часа,мини през тоалетната,че нещата намирисват на тоалетна хартия,наливай след това ракията и после в леглото :lol:
dakota_
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот Автоконтрольор » 19 Мар 2015, 21:47

Тя ракията вече е изпита.Чашата измита, доказателствата заличени.Пуснах си водата.Имам в предвид докато търках чашата. ;)
Аватар
Автоконтрольор
старши Полицай
старши Полицай

Мнениеот dsuzunov » 19 Мар 2015, 22:49

Вместо да се лигавиш и да ни занимаваш с простотии, можеше да отидеш до 05 РУ, което е само на някакви си стотина метра и да пуснеш жалба/заявление за нанесените ти щети по автомобила.
Димитър Узунов - БНТЛ Пловдив
Аватар
dsuzunov
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот Автоконтрольор » 19 Мар 2015, 23:13

Какви простотии?Това е реална ситуация.Ама нищо чудно и колегите ти от 05 РУ да бяха отговорили по същия първобитен начин като теб.
Аватар
Автоконтрольор
старши Полицай
старши Полицай

Мнениеот dakota_ » 19 Мар 2015, 23:30

Осмърдя форума с характеропатията си,ако беше малко по-умен,щеше да разбереш колко си прост!
dakota_
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот Автоконтрольор » 20 Мар 2015, 08:28

Осата, ок, но мисълта ми беше, че тези господа тук, ако така разговарят и с потърпевшите, по-добре както каза иди си в къщи и се оплачи на домоуправителя.
Аватар
Автоконтрольор
старши Полицай
старши Полицай

Мнениеот катюша » 20 Мар 2015, 08:48

На "потърпевши" като теб се подсигурява място в изтрезвителят или се вика линейка и се карат в ЦПЗ-то.
Аман от нереализирани дървени философи!
катюша
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

ПредишнаСледваща

Назад към Полицията в България