Елена написа:Аз също ти благодаря,че се опитваш да ме "обучаваш" по правоПо времето,когато си купонясвал не съм била на служба в МВР. Сега доста РП купонясваме и се смеем с глас,когато юридически некомпетентни полицаи се опитват да обсъждат кой текст от закона е съставомерен и кой не е съставомерен
Всеки има право на мнение и това е хубавото на сайта. Благодаря,че ме развесели с твоето мнение и ти желая приятна вечер
Ти си юридически некомпетентен РП,който се опитва да пробута член за злоупотреба с доверие,а ти бях обяснил,че за да има злоупотреба с доверие трябва ЧСИ да е описал автомобила и да го е оставил на собственика да го пази! Чаткаш ли,че има процедура по ГПК,която не се знае дали се е случила? За да се потърси наказателна отговорност /ако има такава възможност/ трябва задължително автомобила да е бил описан от съдебният изпълнител и оставен за пазене при собственика. След това,ако собственика извърши някакви неправомерни действия с автомобила,прокурора /не разследващият полицай/ решава дали има престъпление или няма такова!