mumunho7 написа:Аз съм момче на 17г. Имам шум на сърцето въпросът ми е дали ще имам проблем на медицински тест.
когато кандидатствам за академията на мвр.
Кандидатите за курсанти в АМВР минават на прегледи пред медицинска комисия. Резултатите от прегледите се удостоверяват в медицинско свидетелство,което се изготвя на всеки един от кандидат-курсантите. След преминаване през всички специалисти,експертно-лекарската комисия излиза със заключение относно здравословното състояние на кандидат-курсанта и дали е годен за служба в МВР!
Може да се окаже,че освен здравословния проблем със сърцето,имаш и здравословен проблем,за който не знаеш,но също е проблем за служба в МВР!
Ето ти линк
http://www.academy.mvr.bg/NR/rdonlyres/ ... a_2014.pdf към наредбата за прием на курсанти в АМВР. Това е наредбата за тази година,но като цяло изискванията са едни и същи относно здравословното състояние на кандидат-курсантите. Прегледай и приложенията към наредбата,в тях ще видиш пред какви специалисти ще се явиш на преглед. Дали си годен да служба в МВР,ще разбереш след като се явиш на прегледи пред комисията и се запознаеш с крайното решение!