Здравейте,има развитие по моят случай и ще излече,че не адвоката ми,а някои от вас трябва да си скъсат дипломите.
Бях при директора и при юриста на полицията и получих пълно разбиране по моя случай. Не успях да разбера,как може униформен служител на МВР да падне толкова ниско и да лъже като прост циганин. Кварталния излъга,че никога не ме е обиждал и не ме е наричал с обидни епитети ! Удари на камък,трима свидетели,които са ми съседи потвърждават в обяснения събрани от друг полицай,че такива обиди са чули,защото говорехме на висок тон пред дома ми.
Не знам и защо беше нужно да лъже,че не помни да ми е слагал белезници,като много добре помни какво ми каза докато ми слагаше белзниците на ръцете и се оказва,че камерите на управлението могат да му опреснят паметта. Много евтин,лъжлив и с къса памет полицай. След като се докажат лъжите му се чудя как в бъдеще началниците му ще могат да вярват на думите му в други ситуации.
Оказа се,че няма право да ме задържа за водене на дело и да ме превозва с личния си автомобил. Оказва се,че е нарушил правата ми като ме е задържал и не ми е подсигурил начин да се нахраня като човек,а разчитах на милостинята на телефониста на управлението.
Оказва се,че изобщо не е трябвало да ме води в управлението,защото принудителното ми водене не свързано с явяване пред орган на полицията,а пред съда.
Като цяло се оказа,че нарушенията са много и адвоката ми каза,че след приключване на разследването срещу полицая,ще използваме резултатите и ще заведем дело в съда .