Уважаеми колега, смисленото обяснение е в сравнението на двата документа.
Но - от друга страна - признавам, че винаги съм срещал затруднения в комуникацията с Вас.
Нека приемем, че грешката за това е изцяло моя и да спрем спама, може ли?
Модератори: ribaflic, Lord, Raptor, osata
ивчо написа:малкия написа:Можеш даже да поразшириш малко темата. Поразрови тук-там из форумите и ще попаднеш на едни писания за времето, през което съм бил във ВМРО.И по тая тема можеш да се поупражняваш...
Айде бягай да си пишеш домашното. Ама да те светна, че напразно се напъваш. Имаше време, когато някой можеше и да се върже на тия празни приказки, ама беше отдавна.
Видя ли,че излъга за Цветанов,но лъжа в позла на партията в която сте се клели с Дакота,явно за вас не се брои за лъжа![]()
За ВМРО знам,че вече не си толкова скъпо платена жена и не си от ВМРО,но столетницата е в кръвта ви другари комунисти председатели и конструктивни симпатизанти
![]()
Ще се преброите на протеста колко сте, а ние ще вдим как членовете на столетницата се топят
малкия написа:Уважаеми колега, смисленото обяснение е в сравнението на двата документа.
Но - от друга страна - признавам, че винаги съм срещал затруднения в комуникацията с Вас.
Нека приемем, че грешката за това е изцяло моя и да спрем спама, може ли?
катюша написа:Само незадоволен човек може да пише в 06:36 за "Протест" и по-добре да се обърне към Мара Шепова за помощ и успокоение![]()
Формата на протеста не бива да касае мекерета от ЕООД "ИП" и ЕТ "ГГ"... с вашия или без вашия бус членска синдикална маса,протеста ще мине и замине и никой няма да се сети да попита за вас
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 4 госта