Модератори: ribaflic, Lord, Raptor, osata
Мариана написа:Как да пусна жалба като не ми приемат жалбата в полицията,а ме връщат от входа и не я взимат?
Как така да няма кражба като са взели вещи от моя апартамент ? Вещите ги няма,не знам къде са,значи са откраднати от наемателите. Защо да не бъдат повкани в полицията да кажат,защо са ми откраднали вещите?
Полицията не си върши работата по мое мнение и тук също ме прехвърляте към съда,понеже не ви се работи.
кпц написа:Мариана, подай жалбата в районната прокуратура!
karakashev_1981 написа:Всъщност единственото, за което се сетих сега е, че можете да ползвате третият човек (брокер или там какъвто е), евентуално като свидетел, но не съм сигурен до каква степен това ще помогне в процеса по доказването и индивидуализирането на вещите. Все пак, успех.
кпц написа:Мариана, подай жалбата в районната прокуратура!
Мариана написа:..................
Съжалявам,но не търсете разбиране в мое лице,не бих съжалила полицай,който каже,че заплатата му е ниска.
Мариана написа:Отидох в прокуратурата,от деловодството прочетоха жалбата и казаха да мина през дежурния прокурор да я оставя при него,защото не приемат жалби без да са минали през дежурния прокурор. Прочетох на една врата "Административен ръководител на районна прокуратура" влязох при него.Прочете жалбата ми и каза,че прокуратурата може да възложи работа на полицията само при престъпления.За него,както и за някои бездушни хора от вас няма кражба.
Излезнах разочарована и изпратих жалаба до прокуратурата с препоръчано писмо.Може да е нагло,но го направих.
Съжалявам,но не търсете разбиране в мое лице,не бих съжалила полицай,който каже,че заплатата му е ниска.
Назад към Въпроси от граждани, съвети от служители
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта