dakota_ написа:кпц написа:Изглежда, проектът е нужен. За да припомни, че няма "хора, които за нищо не стават", че "трябва да виждаш гредата в своето око, а не сламката в чуждото" и че "скромността краси човека"!
Подчертах с червено това,което ме накара да се усмихна... С теб сме завършили СМУ и се сетих,че това вървеше по времето на Кашкавала /Петко Рудев/Сега вече живеем в друго време,има конкуренция,процесите са динамични,искат служителите да са флексабилни
как ще се случи това със скромност и ако си скромен кога ще те забележат,че си жив
![]()
В момента скромността е за тези,които няма какво друго да покажат![]()
Виждал ли си скромен лидер и ако си виждал,опиши ми как изглежда ?
Проекта изглежда е нужен,но според мен само така изглежда...
Колегата "Лидер" казва,че не знае как мирише тоалетната в РУП... Знае ли как изглежда приемната на един районен инспектор... Знае ли как изглеждат кабинетите,спалните помещения и класните зали в ковачницата на "лидери" /АМВР/... Знае ли,че се преподава и учи по учебници от времето на Народната милиция... Времето е спряло и човек влизайки в една приемна на РИ или в зала на АМВР и неволно се връща назад във времето на 80-те години,по времето на ген.Кипров,Григор Шопов... Димитър Стоянов...
Как се коват в такава обстановка лидери и за какви лидери става дума...
И аз се засмях като прочетох какво пишете,защото явно имате проблем да преминете от миналото в настоящето.Тъгувате за времето от 80-те години и отказвате да приемете новото време
Как бихте коментирали тази новина http://mirogled.com/2014/08/06/%D0%BA%D ... %82%D0%B0/ ?
Според вас това нормално ли е да се случва и как според вас трябва да се процедира с такива служители.
Проекта предвижда разиграване на различни казуси,дава отговори на много въпроси и ако обхване по-голям бори служители,може да се избегнат и такива грозни сцени,които уронват престижа на МВР.