Изпит?

Модератори: ribaflic, Lord, Raptor, osata

Изпит?

Мнениеот EbasiMaikata » 29 Май 2014, 11:30

Здравейте на всички ! Интересуваме как ви мина изпитът по полицейско право при М.Марков , какъв му е начинат и стилът на изпитване ? Нещо спец. при него , давайте савети !
EbasiMaikata
Нов
Нов

Re: Изпит?

Мнениеот dakota_ » 29 Май 2014, 11:57

EbasiMaikata написа:Здравейте на всички ! Интересуваме как ви мина изпитът по полицейско право при М.Марков , какъв му е начинат и стилът на изпитване ? Нещо спец. при него , давайте савети !

Изпита при Марчо Марков протича по същият начин както при Лео Конфорти,минавал ли си на изпит при Лео Конфорти?
Съвета ми е да намериш Марио Илиев,да ти набие два шамара и ако след това можеш да си напишеш името без проблеми ще вземеш изпита по полицейско право ;) Знаеш,че при полицейското право това е в основата... ;)
Успех на изпита и очакваме от вас да се държите като големи и интелигентни хора,не като недоносени хлапета,които се лигавят по форумите и ни бъркат с Лео Конфорти :D
dakota_
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот EbasiMaikata » 29 Май 2014, 12:37

Незнам за него , но ако аз ти набия 2 шамара ме самнява , че ще спреш да се правиш на отворко и ще си запушиш голямата уста.
EbasiMaikata
Нов
Нов

Мнениеот dakota_ » 29 Май 2014, 12:52

Много неща не знаеш,за това казват на такива като теб "Подхвръкнали пилци поебали квачки :mrgreen: ,но ако ми оставиш данни на лични съобщения,от понеделник съм в АМВР за няколко дни и ще имаш възможност да се пробваш да ми забиеш колкото шамари искаш :lol:
dakota_
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот Lord » 29 Май 2014, 13:02

EbasiMaikata, поздравления бе, гларус, за пръв път от години се яви участник, заработил си бан толкова скоропостижно! :mrgreen:

Когато се научиш да пишеш правилно български език и започнеш да уважаваш по-възрастните, респективно по-знаещите, а и със сигурност по-можещите - заповядай отново в нашия форум. ;)

Със здраве! :D
КОМИСАР

Мнениеот litex » 29 Май 2014, 13:55

dakota_ написа:
EbasiMaikata написа:Здравейте на всички ! Интересуваме как ви мина изпитът по полицейско право при М.Марков , какъв му е начинат и стилът на изпитване ? Нещо спец. при него , давайте савети !

Изпита при Марчо Марков протича по същият начин както при Лео Конфорти,минавал ли си на изпит при Лео Конфорти?
Съвета ми е да намериш Марио Илиев,да ти набие два шамара и ако след това можеш да си напишеш името без проблеми ще вземеш изпита по полицейско право ;) Знаеш,че при полицейското право това е в основата... ;)
Успех на изпита и очакваме от вас да се държите като големи и интелигентни хора,не като недоносени хлапета,които се лигавят по форумите и ни бъркат с Лео Конфорти :D

Дака,пропуснал си да му кажеш,преди да се яви пред Марио,да си подложи един памперс между кълките :lol: ... Още на първи шамар,между краката му ще потече топла "вода" и "жълтопръстница",памперса поне ще го спаси да не пере цяла униформа след "сеанса" :mrgreen: :lol:
litex
Нов
Нов

Мнениеот Old Cops » 29 Май 2014, 14:50

Lord написа: EbasiMaikata, поздравления бе, гларус, за пръв път от години се яви участник, заработил си бан толкова скоропостижно! :mrgreen:

Когато се научиш да пишеш правилно български език и започнеш да уважаваш по-възрастните, респективно по-знаещите, а и със сигурност по-можещите - заповядай отново в нашия форум. ;)

Със здраве! :D

Началник Lord,с това показваш,че не само си сверен и добър началник,но и много сверен и точен администратор! Това ако беше в умрелия сайт police.ba4ka,големия разбирач и мислещ се за велик администратор MasterCop щеше да се насландисва,да гледа интриги и да чака посещения от други драскачи да му пълнят гушката със стотинки :evil:
Ти показваш твърдо,че режеш из дъно простотията и тук в този сайт евтините интриги и простотии не вървят!
Old Cops
Нов
Нов

Мнениеот катюша » 29 Май 2014, 16:11

dakota_ написа:

Този не е курсант в АМВР,все пак в АМВР има сериозен подбор ;)
Като гледам как пише и какво пише,за изпита при доц.Марков ще му трябва да си носи това :lol:

Изображение

Ако все пак е курсант в АМВР,Илийката Хрисимов може да го "потупа",където трябва :lol: От едното време го помня като строг и справедлив комендант. Много ни юркаше,но е голям сладур :P
катюша
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот Lord » 30 Май 2014, 10:15

osata написа:Лорде, тук се заформя един изпит по ядене на миди, риба и пиене на риба....няма да ти пращам конспекта, ама вземи намери време да се явиш на един такъв изпит бе :lol:

:shock: Брат, това с пиенето на рибата сериозно ме притеснява... :roll: :lol: Пък и неотдавна осъдиха човек, който изяде или изпи /не съм сигурен/ една жива златна рибка. ;)
А и както ти е известно миналото лято уважих северното черноморие, тази година през август съм малко под Бургас, че да не се почувстват ощетени там... :mrgreen:

И вземи да се администрираш сам, че пак ти го няма аватара. 8-)
КОМИСАР

Назад към Въпроси от граждани, съвети от служители