Eхо, как сте, как сте? А сега за всички влюбени в заведението една вечна песен - българска. И танцувайте, танцувайте. Радост за очите ми да ви гледам на днешния ми музикален избор - абе пак си говоря сама ама не ми дреме.
Здравей Дани. Два пъти до момента съм манкирала на подобен въпрос, демек лъгала, макар да не обичам да го правя, но на твоя ще ти отговоря - аз съм от Филибе Пловдивско. По-точен отговор до момента не съм давала. Но след като сме в това заведение, макар и на различни маси и си пием - ти кафето, аз чая, защото първото изобщо не го пия, реших да си кажа без манкиране. Пък едно време пак се очертава при нас - хубаво. Очакват ме куп домашни подвизи. Приятен ден 55 минути кеф - поредното музикално оформление В музиката е истината ...
Здрасти ви. Не знаех, че и алкохолиците и серсемите си имат химн. Да ме прощават, но днес го чух за пръви път. Та ще ви я пусна песничката. Наздраве друзья!
Мали, на какви песни попадам днес. Довечера явно ще се наквася и аз Наздраве!!!
„Ракиева Чешма”
Фирма Ве И ка, направи така, от моята чешма да потече ракия. Че и от вода хваща се ръжда и без пукница отвътре ще изгния. ....... 100 кила ракия давам! Дай ги бре! И 200 можем да изпием, от воле. Национален тим здравеняци, Българи -- Юнаци!