Излязъл е нов филм с един от любимите ми актьори Дензъл Уошингтън-,,Flight ''/,,Полет''Струва си да се гледа .Същият може да се изтегли от Замунда.нет.
Режисьор : Робърт Земекис
## В ролите : Дензъл Уошингтън, Надин Веласкес, Картър Кабаса, Джон Гудмън, Дон Чадъл и др.
## Държава : САЩ
## Година : 2012
## Времетраене : 138 минути
## Резюме : Благодарение на дългогодишния си опит Уип (Дензъл Уошингтън) успява да овладее силно повредения си самолет и спасява животите на 98 души от пътуващите общо 106 пасажери.
Веднага след случката, и въпреки починалите и пострадалите, Уип бързо се превръща в национален герой. Но след разследване на Федералната авиационна агенция, става ясно, че докато е пилотирал, мъжът е бил под влиянието на алкохол и наркотици.
За да не променят мнението на хората относно пилотите, от агенцията засекретяват тази информация. В същото време, напълно наясно със ситуацията, в която се намира, Уип се опитва да промени напълно начина си на живот. Но това се оказва много по-трудна задача, отколкото той е очаквал.
"Онези, които са готови да се откажат от основна свобода, за да си купят малко преходна сигурност, не заслужават нито свобода, нито сигурност." Бенджамин Франклин.
За любителите на руското кино ,,Мосфилм'' пусна напълно безплатно от архива си ,стотици филмови шедьоври в YouTube. За незнаещите руски има и субтитри на английски http://www.dnes.bg/slideshow.php?mrepor ... &pid=30553
"Онези, които са готови да се откажат от основна свобода, за да си купят малко преходна сигурност, не заслужават нито свобода, нито сигурност." Бенджамин Франклин.
Страхотен сериал! Изгледах и трите сезона буквално "на един дъх"! Странно, но зомбитата и сцените на изяждания на живи хора изобщо не ми изглеждат страшни! По-страшни са пейзажа на опустошената земя и безнадежността на оцелелите! Рейтинга в IMDB е впечатляващ
Ratings: 8,8/10 from 229 845 users
Малко продукции могат да се похвалят с такъв резултат.
Филма го гледах два пъти до 106-та минута в различни сайтове. От 106-та минута изведнъж минава на 131-ва и пропускам 25 минути. Не знам защо. Сега го търся да гледам целия филм и дано имам късмет. Иначе ми се стори интересен.
Изгледах го целия. Видях му края. Но в интерес на истината вече минавам на нещо по-леко. Аман от екшъни. Преди време по телевизията гледах един филм "Хубави неща". Скоро не съм го гледала, дано да го дадат по Дива универсъл. По Диема фемили събота и неделя дават филми за душата някъде към 14:00 часа. Иначе турските сериали не ги следя, но немските филми ги бива. Открай време немското кино ми харесва що касае душевния комфорт.