Искам да започна работа в полицията

Модератори: ribaflic, Lord, Raptor, osata

Re: Искам да започна работа в полицията

Мнениеот osata » 30 Ное 2009, 00:02

jim beam написа:Страшно много се радвам,че излезе най-накрая конкурс.Надявам се всичко,всеки етап от конкурса да бъде честен и да няма уредени хора и да се прават някакви неща за каквито съм чувал.Пожелавам успех на всички кандидати!

От кой град си?
http://www.vbox7.com/play:cef4ad9e
В памет на загиналите служители от МВР
Аватар
osata
КОМИСАР

Мнениеот jim beam » 30 Ное 2009, 10:37

От Кюстендил съм,но ще кандидатствам в СДВР.
Ако ще губиш,бъди сигурен,че ще загубиш борейки се,а не предавайки се!
jim beam
Полицай
Полицай

Мнениеот Raptor » 30 Ное 2009, 14:26

Всички кандидати за вакантни длъжности категории Е и Г трябва внимателно да прочетат условията за постъпване на работа в МВР.
След сравнително продължителния конкурс, спечелилите ги очаква 9 месечна школа и стаж, като през същото време заплатата е ... стажантска!
http://www.xnetbg.com/

"E pluribus, unum!"
От многото, едно цяло!(лат.)
Аватар
Raptor
КОМИСАР

Мнениеот osata » 30 Ное 2009, 21:14

jim beam написа:От Кюстендил съм,но ще кандидатствам в СДВР.

Ами за какви нагласени хора говориш приятел - почти 200 места - я има 10-20 връзкари я не. Споко - който мине изпитите - ще влезе.
Въпроса е друг - разочарованието по някое време след влизане в редиците на МВР. На мен ми трябваха 2 години да се убедя, че наистина "совите не са това, което са". Все си мислех, че нещата не са такива.

Успех на всички на изпитите - винаги съм се радвал на младите попълнения в МВР. ( въпреки, че съм едва на 30г :D )
http://www.vbox7.com/play:cef4ad9e
В памет на загиналите служители от МВР
Аватар
osata
КОМИСАР

Мнениеот BARETATA » 30 Ное 2009, 23:28

Даже мисля ,че с 300 зора,ще се съберат кандидати за Конкурса.Дори и да са повече от бройките силно се съмнявам,че до края на конкурс,ще има точно толкоа бройки,колкото трябват за запълване.Мое мнение
Чл. 5-ЗМВР: "Служителите на МВР,при изпълнение на служебните си задължения,са физически неприкосновени и се ползват с особената закрила на закона."
Аватар
BARETATA
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот doznatel1 » 30 Ное 2009, 23:46

BARETATA написа:Даже мисля ,че с 300 зора,ще се съберат кандидати за Конкурса.Дори и да са повече от бройките силно се съмнявам,че до края на конкурс,ще има точно толкоа бройки,колкото трябват за запълване.Мое мнение

Те така направиха и с конкурса 2007 зимата, поне 300 човека се бореха за 180/190 места, вече не си спомням колко бяха, и накрая приеха само 100. Цък.
Аватар
doznatel1
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот jim beam » 01 Дек 2009, 00:01

Миналата година когато беше конкурса за СДВР имаше 165 места,а накрая приеха само 130 и няколко не съм сигурен.Опасенията са ми,защото в Благоевград за 38 места 400 човека мераклии тази година а и какви неща съм чувал за разни хора по разни кандидатствания....незнам после тея не ги ли е било срам да се нарекат Полицаи!Споделих си опасенията с вас,защото вие сте вътре и винаги може да дадете мнение за което съм благодарен,наистина тези форуми много помагат,поне на мен със сигурност! :)
jim beam
Полицай
Полицай

Мнениеот doznatel1 » 01 Дек 2009, 09:31

jim beam написа:Миналата година когато беше конкурса за СДВР имаше 165 места,а накрая приеха само 130 и няколко не съм сигурен.Опасенията са ми,защото в Благоевград за 38 места 400 човека мераклии тази година а и какви неща съм чувал за разни хора по разни кандидатствания....незнам после тея не ги ли е било срам да се нарекат Полицаи!Споделих си опасенията с вас,защото вие сте вътре и винаги може да дадете мнение за което съм благодарен,наистина тези форуми много помагат,поне на мен със сигурност! :)

И какви са тези "разни хора по разни кандидаствания"?
Аватар
doznatel1
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот jim beam » 01 Дек 2009, 10:41

Един пример сега се сещам веднага-като е бил тази година конкурса в Благоевград е имало момче с доста обици което е отказало да прави каквото и да е на физическия и си е трагнало но въпреки това е било на следващия етап.Поят познат който кандидатства тогава го оприличи на пънкар.Знам за хора които са назначавани без конкурс със сигурност.
jim beam
Полицай
Полицай

Мнениеот Raptor » 01 Дек 2009, 11:58

jim beam написа:Един пример сега се сещам веднага-като е бил тази година конкурса в Благоевград е имало момче с доста обици което е отказало да прави каквото и да е на физическия и си е трагнало но въпреки това е било на следващия етап.Поят познат който кандидатства тогава го оприличи на пънкар.Знам за хора които са назначавани без конкурс със сигурност.

Ами много добре, че знаеш, но защо всички, които знаят говорят с недомлъвки ?
И още нещо - не знаете ли как да намерите поне страницата на Инспектората или Вътрешна сигурност?
Реагирам така защото и друг път съм чувал подобни неща от различи хора. Нещо повече - и твърдения за "тарифи за уреждане" съм чувал! Но винаги когато стане въпрос за подробности или конкретни случаи нещата спират до там. И винаги когато съм посъветвал някой да подаде официален сигнал за конкретен случай, нещата са "прекъсвани от раз"! Всичко това ми дава основание да не приемам за сериозни каквито и да е твърдения за връзки или уреждане на конкурси ... Лично съм участвал в провеждането физ. изпити за няколко конкурса и в нито един случай не е имало натиск, ходатайстване, тарифи, или нещо подобно за да манипулираме резултатите от изпитите. И няма как да се е случило от друг член на комисията без да разбера - винаги сме били по няколко човека на мястото на изпита и при изготвяне на протоколите.
От своя страна също съм кандидатствал по конкурс, за който съм прочел в страницата на ЧР и не съм забелязал нещо нередно от страна на комисията. Не съм познавал никой от изпитващите и оценяващите ме, за първи път ги видях на интервюто и ми направи впечатление стриктното спазване на всички процедури и придържането към инструкциите. Ако конкурсът беше за "точния човек" нищо не им пречеше да ме отрежат и да си уредят който си искат.
http://www.xnetbg.com/

"E pluribus, unum!"
От многото, едно цяло!(лат.)
Аватар
Raptor
КОМИСАР

ПредишнаСледваща

Назад към Въпроси от граждани, съвети от служители