web001 написа:Lord написа:На кого ни оставяш, хейтърче нещастно?!

Не ме провокирай, бе, л***о! Не ме провокирай... не ме познаваш!!!
Последно предупреждение за потребителя web001 !
Използването на обиди и заплахи към други потребители и екипа на форума е недопустимо!
А той обиди не използва, така ли? Не ме е страх от предупреждения - той си е такъв, какъвто съм го написал!!! И разбира се, Осата, който ме плаши с това, че интернет не бил анонимен! Силен аргумент от човек с образование, равно на 4-ти клас. Както и да е... Аз никого не съм обидил - това много лесно може да се провери, още на първата страница на темата. Грандоманчето започна да се надува и да се гаври, да обижда и да ме провокира и така омаза цялата тема... типично в негов стил! Дори след като поясних, че темата за "побоя" е експеримент и исках да видя колко горили могат да ми се изредят пред вратата.
Ходих да видя какво искат от мен и защо ме разиграват, при положение че нямам пари дори за хляб, времето ми е твърде ограничено, а здравословното ми състояние е влошено. Както казах - цензура! Накараха ме да напиша едно обяснение, че това, което съм написал в жалбата, са само мой предположения и съмнения. Също така ми беше казано за в бъдеще жалби да не пускам, а да се обаждам директно на служителя по телефона. "Забранено" ми е дори да пиша до министъра! Когато влязох през вратата, първото нещо след доброто утро, което ми беше казано, беше да си извадя мобилния телефон и да го оставя на бюрото, пред служителя. Явно се усетиха, че може да ги запиша и да ги осъдя с този запис... Та... цензурираха ме! По най-мръсния и долнопробен начин. За тези говеда законите не важат - те сами не си ги спазват и газят обществото. Хайде сега, драги съфорумци и поробители на съвременна България, бягайте на Орлов мост с палките да раздавате правосъдие (на който ви скимне). Еничари!