Универсална тема

Модератори: ribaflic, Lord, Raptor, osata

Re: Универсална тема

Мнениеот avitohol » 27 Дек 2012, 17:51

Btw Lord, за ключа си абсолютно прав- важното е да умееш дори от негативните нагласи да извличаш нещо Добро.
Ето например аз, на 21 .12 мнозина се сепнаха- "ей, ами ако наистина..." Други като мене, верни на хилядолетните традиции, се готвехме за едно прилично посрещане на Новата Година по старобългарски обичай. Така де, Еднаж-ден беше, все пак, или по православному- Игнажден.
Така добре го посрещнахме, че както казва любимия на мнозина тук П.Пенев
Горчи ми йощ от снощното вино,
ще отгорчи ли, все едно....
Ето това е едно позитивно отношение към нещата, което препоръчва и уважаемия Дейл Карнеги в своите трудове. Горещо ви го препоръчвам през цялата Нова година. Поводи, все ще намерим, така че, място за отчаяние няма.
Няма!. ;)
avitohol
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот avitohol » 10 Яну 2013, 07:33

Здравствуйте ребята
С Новым годом с солнечной калифорнии :D :)
avitohol
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот Lord » 10 Яну 2013, 21:13

avitohol написа:Здравствуйте ребята

Мамка му, направил си го, мислех че се еб@ваш ! :shock:

Е, как е в района на Sunnyvale, приятелю Авито? Загниват ли пустите империалисти зад океана? ;) :D
КОМИСАР

Мнениеот osata » 11 Яну 2013, 00:56

Lord написа:
avitohol написа:Здравствуйте ребята

Мамка му, направил си го, мислех че се еб@ваш ! :shock:

Е, как е в района на Sunnyvale, приятелю Авито? Загниват ли пустите империалисти зад океана? ;) :D

Скоро и аз излагах като вариант да си местя адресната регистрация към "тази местност", ама като разбрах, че бирата е 15$ с гледка към океана..... не мерси :lol: , тя трицоната ще да е 25$ сигурно :lol: :lol: ,
http://www.vbox7.com/play:cef4ad9e
В памет на загиналите служители от МВР
Аватар
osata
КОМИСАР

Мнениеот avitohol » 11 Яну 2013, 22:42

Lord написа:Е, как е в района на Sunnyvale, приятелю Авито? Загниват ли пустите империалисти зад океана? ;) :D

Колкого по загнивал по сладък става, се казваше в един стар соц-виц.
Абе нищо чудно скоро да се събудят в социализъм - бирата Стел Артоа е 11 $ за стека 12 бр .....
а сьомгага е 3 $ килото.....
avitohol
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот slaron » 15 Яну 2013, 11:58

Изображение

Без коментар!
Няма бивши ченгета...
http://vbox7.com/play:2f27141b
Аватар
slaron
MASTER

Мнениеот avitohol » 21 Яну 2013, 15:14

Мамка му, направил си го, мислех че се еб@ваш

Ама какво ти е*-не приятелю, напрао си беше чисто ....тъковане на голо- вчера като запецнахме на летище Шарл де-Гол, та откарахме 6 часа чакане. Казвам ти, не е истина- тия франсета съвсем го карат по нашенски- 6 ч. не можаха да натоварят едни куфари, а накрая се оказа че багажите на десетина души са загубени.... . Мдааа, ето ти резултата от нашето влизане в Ес, всички започват да се равняват по нас.... :lol: Луда работа.:(
А да, знам че не вярваш в теория на конспирациите, ама защо точно нашите куфари бе джанъм? Да случва се, знам- ама на мен взе да ми се случва вече всеки път като пътувам някъде....
Успокояващото е, че не само у нас имало абсурдни ситуации, очевидно са навсякъде. Затова горе главите и напред....или накъдето кажат отгоре.
avitohol
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Re: СУТРЕШЕН БЛОК

Мнениеот Lord » 21 Яну 2013, 19:52

avitohol написа:....И тъй като сутрешните новини окончателно ме обезвериха че ще дочакам нещо положително, ще отида да надникна и по- на Запад, ще ви пратя поздрави скоро ОТТАТЪк Океана , на Пасифико.Дано там видя нещо положително.....

Е приятелю, намери ли, откри ли го онова, положителното, дето отиде да го търсиш на другия край на света чак? ;)

П.П. Авито, земята верно ли е кръгла? :oops:
КОМИСАР

Мнениеот avitohol » 22 Яну 2013, 12:10

На 10 000 м над Земята ТЯ си се вижда все още плоска Лорде, така че слуховете за нейната кръглост засега не се потвърждават.... :) Ще чакам да открият линията до Луната, там би трябвало да стане ясно ;)
За положителните неща- определено има, за бирата и мръвката вече казах, така че приятеля Осата да не се притеснява....
За средната цена на бензина спрямо средната заплата не бих искал да коментирам / разликата в галони, литри и мили е малко объркваща/, но успях да пресметна, че ако човек изминава средно между 1000 и 2000 мили на месец с колата си / 1600-до 3000 км / което е нормално за разстоянията там "издухва" съответно до 2-3 % от заплатата си за гориво, дори при цената от долар за литър приблизително, която е в момента .... :( .
Цената на чаша капучино е около долар в обществените кафенета, бутилка калифорнийско Каберне Совиньон, една от уважаваните марки- средно ок 15 $, а дневната надница на един програмист е от 300 $ нагоре ....
Новините по ТВ- преобладават положителните, креативни неща макар че криминалните хроники също се дават подробно, човек няма усещането за Апокалипсис като след нашите сутрешни блокове....
Полиция по пътищата можеш да видиш, но не спира без да има причина, като глобите са солени. Вероятно на това се дължи факта, че всички задължително спират на стоп линията и търпеливо изчакват пешеходец или спрелия преди него автомобил отсреща на нерегулираните кръстовища, които там са болшинството и, при това са без камери :Р. Десния завой на червено се допуска.
След като 107 млн от избирателите там получават някакъв вид социални помощи, очевидно е че ДЪРЖАВАТА е взела мерки и се грижи за най- бедните, преразпределяйки от богатите. Някои казват, че това е завой на ляво / дори едно от родните икономистчета пищи за раждането на нов тип, държавен капитализъм http://afera.bg/pozitsia/34217.html/ аз си мисля че това е просто проява на здрав разум......
Е, засега стига мисля, за да не изпадаме в прекален универсализъм :lol:
avitohol
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот Lord » 22 Яну 2013, 22:22

Цветно го разказваш, харесва ми, особено за медиите, че тук като ги гледам се ловя за кобура. Толкова хубави неща се случват, а те все за политика се лепят, гадините! :evil:

Дай снимков матриал, ако има де. :)
КОМИСАР

ПредишнаСледваща

Назад към Извън темите