Зейфод написа:Матейко бъди жив и здрав
Матейко написа: Да си жив и здрав, Зейфод и поздрави Дъглас Адамс!
Ей тия двамата се сприятелиха дори и в темата за него, а какво ли ще е ако се срещнат там?!
Модератори: ribaflic, Lord, Raptor, osata
Зейфод написа:Матейко бъди жив и здрав
Матейко написа: Да си жив и здрав, Зейфод и поздрави Дъглас Адамс!

Потребителите на Facebook са генерирали общо 1.13 трилиона "харесвания". Те са качили 219 млрд. снимки в социалната мрежа и са регистрирали 17 млрд. "чеквания" от определени географски места.
"Ако четете това: Благодаря ви, че дадохте честта на мен и моя малък екип да ви служим", написа Зукърбърг в своя официален Facebook профил.
"Да помагаш на милиард души да комуникират е изумително, смиряващо и без съмнение е гордостта на живота ми", допълва основателят на социалната мрежа.
Компанията публикува и документ с различни статистики за използването на Facebook от основаването му през 2004 г. насам.
От него става ясно, че над 600 млн. души влизат във Facebook от мобилни устройства. Това е ръст от 48 млн. души само от юни т.г. насам.
От самото начало на социалната мрежа досега са сключени общо 140.3 млрд. приятелства, се посочва още в официалната статистика на Facebook.
И докато 1 млрд. редовни потребители определено е впечатляващо, Зукърбърг и неговият "малък екип" не планират да намаляват темповете на развитие. Те виждат големи пазари, които все още не са оползотворени.
Данните на Facebook показват, че 44.97% от потребителите й са в Северна Америка. Малко над 42% са в Австралия и Океания, а близо 34% - в Южна Америка. Едва 29.96% от активните потребители са от Европа.
За сметка на това само 6.68% от потребителите на Facebook са от Азия и едва 5.15% - в Африка. Това са два от регионите, където социалната мрежа смята да се фокусира и да увеличи интереса на хората там.
Facebook не възнамерява да поставя чак такъв фокус на броя активни потребители занапред, допълва онлайн изданието TheNextWeb. За сметка на това ще търси начини да накара хората по-често да проверяват своите профили.
http://www.dnevnik.bg/tehnologii/2012/1 ... trebiteli/

Валентина написа:![]()
![]()
Някой те наблюдава
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

m-r_Vekilski написа:Немам спомен , да съм се буквоизливал по тая тема, ама ако съм...сигурно ще се дублирам .
Евала прайм на Барута, право у десетката , между рогите....те това е Фейсо...., ама паяко го немаааааааааааааа, що ли?
Са да питам, тоя по горе(Марк Зукърбърг ), ли е кокорбашията на тая мрежа, щото и аз имам регистрация,с непълни данни там, мисля да кандидатствам у Гинес-Овервам , че съм единственият който има само един приятел там...и той с менте профил
![]()
Искам подкрепата ви , па ако лапна някоя кинта...ще ви почерпя у КухиятЪ крак

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 7 госта