"Онези, които са готови да се откажат от основна свобода, за да си купят малко преходна сигурност, не заслужават нито свобода, нито сигурност." Бенджамин Франклин.
Мдааа... гледам, че Лорда го е ударил на... мемоари. Така е тя, до вчера лудории, а днеска вече ще си спомняме кво било в младите години. Старост - нерадост!
Обаче, внезапно и мене ме споходи спомен - на този ден преди... *ийсет години е започнал трудовият ми стаж. Ебаагууу, другарко! Чувствам се като полезно изкопаемо - не толкова ценно, но за сметка на това - староооооо!
"Онези, които са готови да се откажат от основна свобода, за да си купят малко преходна сигурност, не заслужават нито свобода, нито сигурност." Бенджамин Франклин.
Е аз няма да постна нищо,но пък с удоволствие ще изслушам всичко,което ми харесва в тази тема-да се чувстват поздравени специално Slaron и Lord с това,което сами си харесат от мнооооооооогото страхотни парчета тук Отдавна не съм ви писала,но това не значи ,че съм ви забравила,ей!!!Лек и ползотворен ден от мен!
От всяка ситуация има изход,която не винаги е в желаната от нас посока,но винаги е встрани от гробищата!