Не мога да не споделя какво откритие направих днес съвсем случайно. Зададох на гугъл да ми преведе една страница и вижте какво прочетох:
Бира може пилеДали е само мен, или бира може пиле момчето нещо? Виж, аз израснах с четири по-малки братя, и ако си им казал, че ще да вмъкнете полупиян бира в задника на пиле и го грил, мисля, че всъщност ще се интересуват в готвенето. Шегата настрана, това е брилянтен начин да печено пиле на скара или във фурната. Да пилето изглежда доста нелепо на своята бира могат да кацат, покрити с билки търкайте и половина готови да поздравят. Но да ме чуе. Докато пилето е суха печене от външната страна, отвътре се къпят с еротичен бира, пилешко месо чудесно влажна. Резултатът е нежна, падащи-кост месо, обвити в солено, Herby, хрупкава кожа. Какво следва, е основен метод за бира може пиле (известен също като пиле бира задника по очевидни причини). Ние използваме само някои зехтин, сол, черен пипер и мащерка на пилето, което вярваме, че носи най-добрите в вкус на пиле. Можете лесно да експериментирате с любимата си подправка търкайте, или дори да използвате вино или безалкохолна бира, вместо на стандартната бира.
Бира може пиле Рецепта • Време за готвене: 1 час, 30 минути
Можете също така да печено пиле по този начин във фурната. Просто поставете, както е указано на отворен наполовина пълна кутия бира, седнал в тиган за пържене в долната багажник на фурната. Печете при 350 ° F докато направи (около час петнадесет до час и половина за 4 пиле LB). За алкохол безплатна версия на тази рецепта, просто запълни една пинта зидар буркан до половината с пилешки бульон и да го използвате вместо на бира. Можете също да използвате отворена кутията на печен боб (премахване на етикета), вместо на бира. Пилешки сокове ще тече и вкус на печен боб, които можете да използвате, като гарнитура за пилето.
Метод 1 Подгответе грил за непряко топлина. Ако използвате въглен, поставете въглища от едната страна на скара, оставяйки друга страна, свободна от въглени. Ако използвате газова скара, огън само половината от горелките.
2 Извадете шията и дреболиите от кухината на пиле, ако пилето дойде с тях. Разтрийте пиле цял със зехтин. Смесете сол, черен пипер и мащерката в малка купа, а след това поръсете върху пилето.
3 Уверете се, че бирата може да е отворена, и само наполовина пълна с бира (пие другата половина!) Ако искате, можете да сложите един стрък мащерка (или друга билка, като розмарин или градински чай) в бирата. Спуснете пиле на открито, така че пилето е седнало в изправено положение, с кутията в нейната кухина. Поставете пилето на хладния страна на скара, с помощта на краката и бира може да статив, за да подкрепи пиле на грил и го държи стабилно
4 Покрийте грил и пеша. Не дори да проверите пилето най-малко един час. След един час, проверете пилето и да обновите въглища, ако това е необходимо (ако използваме скара на дървени въглища). Продължавайте да проверявате пилето на всеки 15 минути, или така, докато на месо термометър, поставена в най-дебелата част на бедрото прочитания 160 ° F - 165 ° F. Общото време за готвене ще варира в зависимост от размера на вашето пиле, и вътрешната температура на грила. 4 пилешки LB обикновено ще отнеме около 1 1/2 часа. Ако не разполагате с месо термометър, така да се каже дали пилето е направено, е да го мушкам дълбоко с нож (бедрото е добро място да направите това), ако сокове тече ясно, розово, пиле е направено.
5 Внимателно прехвърли пиле на тава или тиган. Казвам "внимателно", защото бирата и бирата вътре в него, е доста горещо. Един от начините да направите това е да се плъзга шпатула метал под дъното на бирата може да. Използвайте клещи, за да държи върха на пилето. Повдигнете пиле, бира може все още вътре и да го преместите в тавата. Нека останалите пиле за 10 минути. Внимателно вдигнете пиле на разстояние от кутията. Ако засяда, да пилето от своя страна, и извади кутията с клещи.
Понякога всичко, от което човек се нуждае, е нова гледна точка.