Забавно, смешно, невероятно

Модератори: ribaflic, Lord, Raptor, osata

Re: Забавно, смешно, невероятно

Мнениеот Strange » 02 Сеп 2012, 22:20

Тези тениски са тествани върху животни. Не им бяха по мярка. :D

Изображение
Понякога всичко, от което човек се нуждае, е нова гледна точка.
Strange
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот slaron » 14 Сеп 2012, 17:09

Изображение

Мдааа, и аз си мисля, че това е правилният начин... :roll:
Няма бивши ченгета...
http://vbox7.com/play:2f27141b
Аватар
slaron
MASTER

Мнениеот Suminona » 16 Сеп 2012, 11:19

Изображение
Suminona
Нов
Нов

Мнениеот barut » 19 Сеп 2012, 21:32

:oops:
Изображение
"Онези, които са готови да се откажат от основна свобода, за да си купят малко преходна сигурност, не заслужават нито свобода, нито сигурност."
Бенджамин Франклин.
Аватар
barut
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот Kali » 19 Сеп 2012, 22:22

barut написа::oops:
Изображение

Е, и?
Kali
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот barut » 19 Сеп 2012, 23:09

Kali написа:
barut написа::oops:
Изображение

Е, и?

Срам и позор.
"Онези, които са готови да се откажат от основна свобода, за да си купят малко преходна сигурност, не заслужават нито свобода, нито сигурност."
Бенджамин Франклин.
Аватар
barut
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот Хела » 20 Сеп 2012, 09:24

Виж аз каква си направих:

Изображение

Nice, a?
Аватар
Хела
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот Strange » 26 Сеп 2012, 23:12

Не мога да не споделя какво откритие направих днес съвсем случайно. Зададох на гугъл да ми преведе една страница и вижте какво прочетох: :D

Бира може пиле
Дали е само мен, или бира може пиле момчето нещо? Виж, аз израснах с четири по-малки братя, и ако си им казал, че ще да вмъкнете полупиян бира в задника на пиле и го грил, мисля, че всъщност ще се интересуват в готвенето. Шегата настрана, това е брилянтен начин да печено пиле на скара или във фурната. Да пилето изглежда доста нелепо на своята бира могат да кацат, покрити с билки търкайте и половина готови да поздравят. Но да ме чуе. Докато пилето е суха печене от външната страна, отвътре се къпят с еротичен бира, пилешко месо чудесно влажна. Резултатът е нежна, падащи-кост месо, обвити в солено, Herby, хрупкава кожа. Какво следва, е основен метод за бира може пиле (известен също като пиле бира задника по очевидни причини). Ние използваме само някои зехтин, сол, черен пипер и мащерка на пилето, което вярваме, че носи най-добрите в вкус на пиле. Можете лесно да експериментирате с любимата си подправка търкайте, или дори да използвате вино или безалкохолна бира, вместо на стандартната бира.

Бира може пиле Рецепта
• Време за готвене: 1 час, 30 минути
Можете също така да печено пиле по този начин във фурната. Просто поставете, както е указано на отворен наполовина пълна кутия бира, седнал в тиган за пържене в долната багажник на фурната. Печете при 350 ° F докато направи (около час петнадесет до час и половина за 4 пиле LB). За алкохол безплатна версия на тази рецепта, просто запълни една пинта зидар буркан до половината с пилешки бульон и да го използвате вместо на бира. Можете също да използвате отворена кутията на печен боб (премахване на етикета), вместо на бира. Пилешки сокове ще тече и вкус на печен боб, които можете да използвате, като гарнитура за пилето.

Метод
1 Подгответе грил за непряко топлина. Ако използвате въглен, поставете въглища от едната страна на скара, оставяйки друга страна, свободна от въглени. Ако използвате газова скара, огън само половината от горелките.
2 Извадете шията и дреболиите от кухината на пиле, ако пилето дойде с тях. Разтрийте пиле цял със зехтин. Смесете сол, черен пипер и мащерката в малка купа, а след това поръсете върху пилето.
3 Уверете се, че бирата може да е отворена, и само наполовина пълна с бира (пие другата половина!) Ако искате, можете да сложите един стрък мащерка (или друга билка, като розмарин или градински чай) в бирата. Спуснете пиле на открито, така че пилето е седнало в изправено положение, с кутията в нейната кухина. Поставете пилето на хладния страна на скара, с помощта на краката и бира може да статив, за да подкрепи пиле на грил и го държи стабилно
4 Покрийте грил и пеша. Не дори да проверите пилето най-малко един час. След един час, проверете пилето и да обновите въглища, ако това е необходимо (ако използваме скара на дървени въглища). Продължавайте да проверявате пилето на всеки 15 минути, или така, докато на месо термометър, поставена в най-дебелата част на бедрото прочитания 160 ° F - 165 ° F. Общото време за готвене ще варира в зависимост от размера на вашето пиле, и вътрешната температура на грила. 4 пилешки LB обикновено ще отнеме около 1 1/2 часа. Ако не разполагате с месо термометър, така да се каже дали пилето е направено, е да го мушкам дълбоко с нож (бедрото е добро място да направите това), ако сокове тече ясно, розово, пиле е направено.
5 Внимателно прехвърли пиле на тава или тиган. Казвам "внимателно", защото бирата и бирата вътре в него, е доста горещо. Един от начините да направите това е да се плъзга шпатула метал под дъното на бирата може да. Използвайте клещи, за да държи върха на пилето. Повдигнете пиле, бира може все още вътре и да го преместите в тавата. Нека останалите пиле за 10 минути. Внимателно вдигнете пиле на разстояние от кутията. Ако засяда, да пилето от своя страна, и извади кутията с клещи.
Понякога всичко, от което човек се нуждае, е нова гледна точка.
Strange
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот Lord » 27 Сеп 2012, 18:58

:lol: И аз съм имал подобни инциденти с офертите за автоматичен превод, но това е върхът на сладоледа, Стрейндж! :D
КОМИСАР

Мнениеот Матейко » 27 Сеп 2012, 22:42

Аз съм българско изречение, което иска да провери в какво ще се превърне, след като премине последователно през преводи на всички съседни езици, като последният отново да е родният.

Същото на турски: Ben ne olacağımı içine kontrol etmek istiyor Bulgar cümle duyuyorum, bütün komşu dillerin arda transferleri geçtikten sonra, ikinci tekrar ev sahipliği yapmaktadır.

От турски на гръцки: Αυτό που θα ήθελα να ελέγξετε στη βουλγαρική πρόταση είμαι, μετά από όλες τις γειτονικές γλώσσες, διαδοχικές μεταβιβάσεις, το δεύτερο είναι το σπίτι πάλι.

От гръцки на македонски: Што би сакал да се провери на бугарскиот предлог Јас сум по сите соседни јазици, секвенцијален пренос, а втората е дома повторно.

От македонски на сръбски: Шта желите да проверите бугарску предлог Ја сам после свих суседних језика, секвенцијални мењач, а други је кући.

От сръбски на румънски: Ce vrei să verificați propunerea bulgar Sunt după toate limbile vecine, cutie de viteze secventiala, iar celălalt este acasă.

И от румънски отново на български: Какво се прави проверка, където всички езици са български предложение съседните секвенциална скоростна кутия, а другият е у дома.

Както виждате безобидното българското изречение се превърна в нещо бойко и в нещо фрашкано с ценна информация. Защо ли след като обиколи съседите, то се върна някак си изнервено – отначало нещо ни се скара? След лека редакция разбираме, че изречението ни се възмущава, защо я правим тази проверка на място /т.е. Балканите/, където всички езици са нищо повече, освен българско предложение. Ясно - силно македонско влияние. Вижда се и че нашенското изречение, докато е обикаляло из комшиите, хич не е спало, а се завръща с две важни информации, които са му направили много по-голямо впечатление отколкото Акропола или Охридското езеро. Първата е относно някаква секвенциална скоростна кутия, а второто нещо, което го е потресло е, че при съседите другият е у дома. Секвенциалната скоростна кутия сигурно е нещо впечатляващо и сръхсекретно, но мен лично ме разтърси фактът, че при съседите другият е у дома. При нас не е така. При нас другият се шматка по кръчми, докато комшийският друг си стои у дома. Не е ясно наистина в кой дом – в своят ли, или в дома на друга, но се вижда, че той е домошар. Нека българските други да се поучат. И аз бих се поучил, на не съм другият, а съм тоя.
Ето колко много и колко полезни неща научихме за съседите, след като пуснахме само едно изречение да ги пообиколи. Ами ако пуснем целият текст на „Няма нищо по-хубаво от лошото време”? И майчиното си мляко ще издадат комшиите. Сигурен съм, че нашите разузнавателни служби ще оценят и ще приемат присърце моят метод за придобиване на информация. :)
Матейко
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

ПредишнаСледваща

Назад към Извън темите