Тема за мъжете от форума

Модератори: ribaflic, Lord, Raptor, osata

Re: Тема за мъжете от форума

Мнениеот Матейко » 02 Сеп 2012, 21:37

Strange написа:
Статистика: 100 % от мъжете не са забелязали, че Кинг Конг е на снимката. ;)

Значи от тия мъже, на които им е показана снимката, 100% са мъже. :)
Матейко
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот osata » 05 Сеп 2012, 22:48

http://security-college-bg.com/sofia/novini/1

Туй нещо кво е?
Че голямо сравняване със СОБТ.....
http://www.vbox7.com/play:cef4ad9e
В памет на загиналите служители от МВР
Аватар
osata
КОМИСАР

Мнениеот Хела » 06 Сеп 2012, 09:07

:) Много интересен примерен психотест. Мръсна работа е това да отговаряш само с да или не.
Направи ми впечатление, че с удебелен шрифт е написано, че завършилите там имат предимство при кандидатстване в полицията. :roll: Уж няма такова нещо...
Аватар
Хела
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот Lord » 06 Сеп 2012, 14:14

osata написа:http://security-college-bg.com/sofia/novini/1

Туй нещо кво е?
Че голямо сравняване със СОБТ.....

Туй нещо е едно голямо нищо!
КОМИСАР

Мнениеот Lord » 06 Сеп 2012, 14:18

Хела написа:Направи ми впечатление, че с удебелен шрифт е написано, че завършилите там имат предимство при кандидатстване в полицията. :roll: Уж няма такова нещо...

:) И продължава да няма такова нещо, Хела. Когато видиш нещо подобно, но на сайта на МВР или на Д "ЧР" едва тогава го приеми за факт. ;)
КОМИСАР

Мнениеот Матейко » 16 Сеп 2012, 10:04

"Жена мъжа не бие, но лесно му надвива." След като прочетох тази българска пословица, веднага ме засърбяха ръцете! Не само че съм възмутен, но и се почувствах обиден. Обидих се, защото заподозрях, че жените нарочно са ни нарекли "силния пол", за да си мислим, че онова, което те ни внушават, всъщност си е наше решение, поради което то е най-правилното и се доказваме като силен пол, трепейки се да го изпълним. И че дори да сме осъзнали, че изпълняваме нещо дошло от жената, то го правим, защото и ние уж тъй сме си мислили, а жената сред целия рояк глупави мисли бръмчащи из главата й, е изказала мисъл, която по случайност е като нашата. Не знам как е при вас, колеги мъже, но аз сега съм самата подозрителност. Проверявам си живота и ми се струва, че всичко което съм сторил, е било подтикнато от жена. Всъщност дали мъжът не е ръката на жената? Както и други крайници. Ужас! :o :lol:
Матейко
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот Strange » 21 Сеп 2012, 22:13

Матейко написа:"... а жената сред целия рояк глупави мисли бръмчащи из главата й, е изказала мисъл, която по случайност е като нашата. ...

По повод вашата мисъл, имам въпрос:
Ако при някой мъж дойде някоя красавица и му каже, че ще му изпълни две желания, то какво ще е второто му желание? 8-)
Понякога всичко, от което човек се нуждае, е нова гледна точка.
Strange
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот Матейко » 22 Сеп 2012, 07:23

Strange написа: По повод вашата мисъл, имам въпрос:
Ако при някой мъж дойде някоя красавица и му каже, че ще му изпълни две желания, то какво ще е второто му желание? 8-)

Виждам, че във въпроса ти се съдържа внушението, че първото мъжко желание е от елементарно ясно естество. Което пък отрича въпроса ти като такъв и го превръща в твърдение, срещу което нещо не ми се спори. Но това е явно някоя неуверена във възможностите си красавица-кракавица. Защото при такава безпределна прозрачност на желанието на мъжа, все пак тя се застрахова и с изпълнение на второ негово желание. Това е притеснително. Вероятно преди това мъжът я е попитал коя е столицата на Румъния и тя е отговорила: Белгия. Които са гледали ВИП Брадър ще ме разберат. Не всички мъже се впечатляват от външния вид на жената. Някои от тях държат най-вече на нейните познания по география... Баси каква глупост казах!... Красавица викаш... Хм, май вече съм съгласен, че именно Белгия е столицата на Румъния... Аз съм скромен, нямам второ желание... Та къде е тая красавица? :oops: :D
Матейко
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот slaron » 22 Сеп 2012, 12:43

Няма бивши ченгета...
http://vbox7.com/play:2f27141b
Аватар
slaron
MASTER

Мнениеот barut » 22 Сеп 2012, 14:04

slaron написа:http://novinata.net/Eto-efekta-kogato-edna-zhena-si-raztvori-krakata-pred-mazh-Video

:mrgreen:

Ела,Вълчо...изяж ме!А на него ако му отърва ,ще я последва и ще се наслади на вълшебството което му се предлага:)

.........................
Изображение
"Онези, които са готови да се откажат от основна свобода, за да си купят малко преходна сигурност, не заслужават нито свобода, нито сигурност."
Бенджамин Франклин.
Аватар
barut
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

ПредишнаСледваща

Назад към Извън темите