Тема за мъжете от форума

Модератори: ribaflic, Lord, Raptor, osata

Re: Тема за мъжете от форума

Мнениеот Lord » 28 Юли 2012, 17:16

Матейко написа:Убий ме, приятелю, убий ме! "Да свалим шапки или кой каквото има и да сведем глави пред националния герой Матейко удавен в бира и най-приятелски застрелян с цаца от един Лорд, завърнал се от скопяване на прасе. Поклон!" :lol:

:shock: Глупости, Матейко! Аз никога не съм скопявал прасета, само ги държа. :oops:
Апропо, снощи закупих 3 малки сладки прасенца, искрено се надявам да станат огромни свине, но човек никога не знае, когато става въпрос за малко прасе, автомобил и жена. Като имам яснота ще пиша.
Ай, поздрави засега! :mrgreen:
КОМИСАР

Мнениеот Кошмар1 » 28 Юли 2012, 20:33

За утре вечер ми трябва един мъж за всеки случай. Има ли свободни? Най-много за час-час и половина. После е свободен. Ще правя номер. Да е висок поне 187 сантиметра, около 87 килограма и 47 години.
Кошмар1
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот policeofficer » 28 Юли 2012, 20:36

Кошмар1 написа:За утре вечер ми трябва един мъж за всеки случай. Има ли свободни? Най-много за час-час и половина. После е свободен. Ще правя номер. Да е висок поне 187 сантиметра, около 87 килограма и 47 години.

Тоя номер го знам, после нЕма отърване! ;)
policeofficer
старши Полицай
старши Полицай

Мнениеот Кошмар1 » 28 Юли 2012, 20:59

Хм, знаеш ти, ама не ти е ясен номера, който съм намислила. ;)
Кошмар1
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот Lord » 29 Юли 2012, 13:56

Кошмар1 написа:За утре вечер ми трябва един мъж за всеки случай. Има ли свободни? Най-много за час-час и половина. После е свободен. Ще правя номер. Да е висок поне 187 сантиметра, около 87 килограма и 47 години.

И на мен. Ако е женен - нека е със застраховка "Живот", човек никога не знае... ;)
КОМИСАР

Мнениеот Кошмар1 » 30 Юли 2012, 19:01

Само да ви кажа нещо: след като е с мен е в пълна безопасност и се връща цял и не-вре-дим. Може да ми вярвате. Обаче истината е, че един човек много се изпързаля и то сам. Човек кога сам си направи нещо, едва ли някой друг му е виновен. Но с женени не се хващам, само за номер, но е под мое попечителство за сигурност. И косъм няма да падне от главата му с която мисли. Това е!!!
Кошмар1
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот policeofficer » 01 Авг 2012, 12:28

Изображение

;)
policeofficer
старши Полицай
старши Полицай

Мнениеот slaron » 01 Авг 2012, 17:28

Изображение
Няма бивши ченгета...
http://vbox7.com/play:2f27141b
Аватар
slaron
MASTER

Мнениеот Матейко » 05 Авг 2012, 11:11

Lord написа:... :shock: Глупости, Матейко! Аз никога не съм скопявал прасета, само ги държа. :oops:...

И при мен се получава същото явление, приятелю. Никой не ми дава да скопявам прасе. Преди време се ядосвах на това, но с възрастта идва и трезвостта. Вече се досещам, че не ми дават, защото не мога. Дано не изляза прав, че ще ми падне самочувствието. Иначе съм помагал на множество скопявания /на прасета!/ И не знам защо, но все ме слагат да държа задните му крака, които ти прекрасно знаеш, че са най-яките. То аз се успокоявам от мисълта, че това е знак за висше доверие. Не всеки би отстъпил задните крака на родното си прасе на случаен човек. Та тъй. И все в някакви кални кочини, които са на милиард парсека от Брюксел. Даже и на още два метра зад курника. След трогателната операция винаги сядаме на маса. При вас не знам как е. Да не би да сядате на столове? Ужас! Та сядаме, пък аз съм целия във воняща на свине кал, и ако не са ми документите доказващи, че съм човек, веднага биха ме скопили. Ей, хубаво нещо са си документите, постоянно си ги нося, че да не остана без други неща... Чакай, че яко се разсмях на тези си глупости, пък и трябва да ходя до магазина. :lol:
Матейко
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

ПредишнаСледваща

Назад към Извън темите