Re: Алабализми...clearly » 25 Юли 2012, 09:47
A oще по жалко е ,че не вникнахте какво всъщност исках да ви кажа за номинала ,като ви визирах между другото нещо с което навлязох в личното си пространство.Що се касае до това,че някой си искали да притежвата повече пари отколкото имат ,това не е проблем.Държавата след 89г е дала възможност всеки сам да си избира .На който не му изнасят бюджетните заплатите на държавен служител ,начина е напуска и се ориентира към частният бизнес.Но май не ви стиска защото там се иска д... И въобще не съм съгласна ,че видите ли съм парадирала някакво надмощие .Когато не познавате насрещният човек не е редно да си правите каквито и да е било заключения където и да е било .Що се касае до това което Strange написа.
,Жалко, че не всичко се купува с пари, нали '
clearly.,'моята гледна точка е ,че с пари не се купува само здраве ,което е най важното . .Имали го човек всичко на тоя свят се постига вкл.и пари .но се иска воля и упоритост,а не мрънкане.
Хела написа:А колко струва това, да има някой, който да е останал докрай, за да ти подаде чаша вода, когато вече си стар и на легло?
"Хела"само не мога да разбера защо за теб всичко се измерва в пари?Мнението ми касаеше по какъв начин човек може да си изкарва пари ,а не да мрънка ,че видите ли не му стигали .А и ясно написах ,че има ли човек здраве [b]всичко на тоя свят се постига вкл.и париИ бъди сигурна ,че ако доживея годините които ти имаш предвид ,ще има кой да ми подаде чаша вода.Когато си благороден и близките ти около теб са такива .Тоест близките ни покрай всеки един са като огледалото , ако им се усмихнеш и те ще ти отвърнат с усмивка.