Тема за мъжете от форума

Модератори: ribaflic, Lord, Raptor, osata

Re: Тема за мъжете от форума

Мнениеот мираж » 22 Юни 2012, 23:32

мираж
Полицай
Полицай

Мнениеот роня » 28 Юни 2012, 21:50

Добра вечер Господа! Предполагам, че ще си говоря сама във Вашата тема предвид полуфинала...... :D
роня
старши Полицай
старши Полицай

Мнениеот Lord » 29 Юни 2012, 16:27

Здрасти, разбойничке! :)

В интерес на истината не съм гледал нито един мач от европейското, но волейбола не пропускам. :oops:

А ти къде скита толкова време? ;)
КОМИСАР

Мнениеот slaron » 29 Юни 2012, 17:16

Lord написа:В интерес на истината не съм гледал нито един мач от европейското, но волейбола не пропускам. :oops:

Лорде, твойта жена е голяма късметлийка с такъв негледащ мачове мъж... :oops: :oops: Тц, тц, тц... а аз къде бляяяях навремето, да ме пита човек... :cry: :cry: Успокоява ме единствено мисълта, че скоро започва Олимпиадата - кеф за мен!, а пък той не си пада твърде... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :lol: Сега ще сменим ролите - аз ще съм пред ТВ-то, а той ще прави салати, принася и отнася, ще полива, копае и плеви у градината... еххх, мечтииии :oops: , а дано, ама надали... :lol:
Няма бивши ченгета...
http://vbox7.com/play:2f27141b
Аватар
slaron
MASTER

Мнениеот Матейко » 30 Юни 2012, 02:37

Lord написа:...В интерес на истината не съм гледал нито един мач от европейското...

Повече не мога да търпя, напъна ме и ще го кажа: срамувам се! Срамувам се, че докато ние селяните под лупа следим европейското, лордовете друсат джанки. Е как с тез джанкови лордове да ни приемат в Шенген? Как? /последното "как" звучи патетично-възмутено като за последно/ :)
Матейко
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот Lord » 30 Юни 2012, 18:29

Матейко написа:Повече не мога да търпя, напъна ме и ще го кажа: срамувам се! Срамувам се, че докато ние селяните под лупа следим европейското, лордовете друсат джанки. Е как с тез джанкови лордове да ни приемат в Шенген? Как? /последното "как" звучи патетично-възмутено като за последно/ :)

:lol: Добре, че не се прехранваш с врачуване, Матейко, голям глад щеше да те гони! ;) Всъщност чак днес сутринта ходихме за джанки. :oops: Заповядай след две седмици на българска текила! Носи букет от марули в лявата ръка и китка пресен зелен лук в дясната, за да те разпозная на гарата. :mrgreen:
КОМИСАР

Мнениеот Матейко » 01 Юли 2012, 08:32

Lord написа:
Матейко написа:... Носи букет от марули в лявата ръка и китка пресен зелен лук в дясната, за да те разпозная на гарата. :mrgreen:

Ами да взема да си взема и олио, оцет, сол. Че докато те чакам, да врътна една салата, та после да не си губим времето. Ще ме познаеш по чистата и бистра като изворна вода надежда в очите ми. Щото само на салата не се седи. :)
Матейко
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот Lord » 01 Юли 2012, 09:15

Матейко написа: Щото само на салата не се седи. :)

Не си съвсем прав, Матейко. Ако в темата за дамите напишеш, че втори ден си само на салата ще е напълно нормално, но предвид, че сме в темата за мАжовете, а и е неделя, пък на това отгоре и първи юли - ще кажа само едно "Наздраве!". :)
КОМИСАР

Мнениеот Матейко » 01 Юли 2012, 09:28

Lord написа:... предвид, че сме в темата за мАжовете, а и е неделя, пък на това отгоре и първи юли - ще кажа само едно "Наздраве!". :)

Баси, не е ли рано? Ами като си рекъл - Наздраве, приятелю! Дай да ударим по едно, че да преодолея стреса - отивам да мия снощни чинии. :oops:
Матейко
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот Strange » 01 Юли 2012, 09:33

Наздравета, салати, а не казвате дали можете да подскачате. Ееех какви мъже е имало навремето... :P

ето: Offtopic
Понякога всичко, от което човек се нуждае, е нова гледна точка.
Strange
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

ПредишнаСледваща

Назад към Извън темите