kkarakashev написа:когато помогнеш на някой държавата как ти се отблагодарява?
Ти чакаш благодарност ли?За това ли го правиш?
Модератори: ribaflic, Lord, Raptor, osata
kkarakashev написа:когато помогнеш на някой държавата как ти се отблагодарява?

kkarakashev написа:Аз не го и няма да направя нещо за някой, което да му помогне в нужда, за да получа награда или благодаря!!!
Кой помага на полицията ? Колко трудно е да намериш свидетели за нещо? Ти си по запозната от мен с това![]()
НО аз или вие не сме цялата държава. когато исках да имаш резултати влагаш средства.

Та, какви средства влагаш в едно обаждане, само за да дадеш някаква информация, която би могла да е важна за разкриване на престъпление?! Що за живот трябва да живея, че да стигна дотам да искам пари за това и да вярвам, че ги заслужвам?

kkarakashev написа:За или против даването на парично възнаграждение от МВР за информация, относно престъпление или разкриването на такова.
И понеже халът на Българина е такъв - за да се помогне на полицията , от хората се обявява възнаграждение. Може да е 10лв ама да е.

Хела написа:Сериозно, аз не разбирам темата. Не разбирам защо трябва да ми плащат за съвестта ми. Какво толкова ще ми струва просто да се обадя по телефона и да кажа няколко думи. Все едно да искам награда затова, че си изхвърлям боклука разделно. .

Хела написа:Остава ми да се надявам, че никога няма да ми се наложи да търся помощ от такъв като теб, защото на мен пък твоето мислене ми прилича ...

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 250 госта