AMANATIDIS, HRISTOFOROS NICOS известен като Таки у нази
http://www.interpol.int/Wanted-Persons/ ... 012-303008
Модератори: ribaflic, Lord, Raptor, osata

To4eH написа:Винаги съм се чудел къде ли изчезват всичките тези хора...и то все възрастни, някои вече с внуци, не е като да са деца които да се разсърдят на родителите си и да избягат от вкъщи.Странна работа...

doznatel1 написа:To4eH написа:Винаги съм се чудел къде ли изчезват всичките тези хора...и то все възрастни, някои вече с внуци, не е като да са деца които да се разсърдят на родителите си и да избягат от вкъщи.Странна работа...
Това умотворение ми прилича на мнение от "малкия коментар" по БТВ

spoon написа:doznatel1 написа:To4eH написа:Винаги съм се чудел къде ли изчезват всичките тези хора...и то все възрастни, някои вече с внуци, не е като да са деца които да се разсърдят на родителите си и да избягат от вкъщи.Странна работа...
Не мисля. Напротив, напълно нормален и земен въпрос за човек външен за системата.

doznatel1 написа:spoon написа:doznatel1 написа:To4eH написа:Винаги съм се чудел къде ли изчезват всичките тези хора...и то все възрастни, някои вече с внуци, не е като да са деца които да се разсърдят на родителите си и да избягат от вкъщи.Странна работа...
Не мисля. Напротив, напълно нормален и земен въпрос за човек външен за системата.
Умен човек би си отговорил сам.

kkarakashev написа:Полицията издирва Георги Тодоров Енев от Пловдив

Назад към Полицията в България
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта