ПИВНИЦА "КУХИЯТ КРАК"

Модератори: ribaflic, Lord, Raptor, osata

Re: ПИВНИЦА "КУХИЯТ КРАК"

Мнениеот Валентина » 16 Май 2012, 16:02

Adriana написа:Вярно, че днес е утре и съответно "няма", ама поне една боза от 6 ст. няма ли за мен, Вале? :? :roll:

Има, Ади, има всичко, докато админите плащат :lol: :lol: :lol: А и ти, като бодигард на кръчмата се ползваш с преференции...
Аватар
Валентина
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот Валентина » 16 Май 2012, 16:07

clearly написа:Казувай само колко да е ,де да го доставят и веднага го пращам.

Бре, ти да не си открила диамантена мина? :?: ;)
clearly написа:А за майору ще с прежаля и ще си го взема и него .

Ей, ся вече станаа'ме на кълбета... :lol: :lol: :lol:
Аватар
Валентина
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот clearly » 16 Май 2012, 16:42

clearly написа:Казувай само колко да е ,де да го доставят и веднага го пращам.

Валентина-Бре, ти да не си открила диамантена мина? :?: ;)

Не аз ,деди я открил онов реме в Сиера Леоне и он ми я завеща .Ей ти на http://www.amazingonly.com/wp-content/u ... nes_16.jpgда погледнеш последните дни какво ми изкопаха и ми го доставиха .Та май ще е добра инвестиция за теб,вместо хартийките които първоначално ти преложих .Казвай колко искаш и да стискаме ръце за Пивницата ;)
clearly написа:А за майору ще с прежаля и ще си го взема и него .

Валентина-Ей, ся вече станаа'ме на кълбета... :lol: :lol: :lol:

Споко ако толкова ти требва майору , няма да го вземам .Достатъчно кръжат наоколо .Така,че с него или без, все тая.Има кой да вее с дългото перо
Аватар
clearly
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот Валентина » 16 Май 2012, 22:56

clearly написа:.Ей ти на http://www.amazingonly.com/wp-content/u ... nes_16.jpgда погледнеш последните дни какво ми изкопаха и ми го доставиха .

Тц, нещо не ме кефи... Или аз нещо не до скив... Покажи ми изгледи от различен ъгъл и количества :lol: :lol: :lol:
Аватар
Валентина
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот Валентина » 16 Май 2012, 23:02

Един път ми излиза това

Error 404 - Not Found
Sorry, but you are looking for something that isn’t here.

Random Posts

Amazing Birds Paintings
Risky Rivers in America – Awareness Photos
Actress Kanika in Saree
Magical Eyes – Amazing Pictures
Superb Banana Stack Art by Stefan Sagmeister
Tag Cloud

3d 2010 actor actress ads adventure advertisement aishwarya aishwaryarai Amazing america Ancient animal animals Animation apple architecture architectures art arts australia automobile Awareness awesome baby bachchan bangalore beach Beautiful birds birthday bollywood brazil Buildings california canada car cars Cartoon carving Celebrity childhood children china civil classic collection collections color colorful colors computer cool corporate creative creativity cricket cute decoration design digital director dubai endhiran engineering england enthiran excellent eyes family fashion festival fine-arts fish flowers food france friendship fruits fun Funny gadget gadgets gallery games gandhi garden geek germany gif glass google graphics green greenery hollywood Home hotel house houses humor idea ideas Illusion illustrations incredible india indian indonesia innovation innovative Interesting interior internet island italy japan kerala khan Kids landscape life light living london lord los angeles love lovers luxurious malaysia Marriage miss model modern Moscow music Nature new new york offices old paintings paper paris pencil people photography photos Photoshop Places portraits Poverty rai rajinikanth rare realistic reception recycled restaurant robot rock russia saree Scary sculptures sea singapore singer south spain special Spectacular sports star street stunning surya swimming Technology thailand tour tourism tours transportation travel tree tv ultimate unbelievable unique usa view virtual wallpapers water wedding Weird wonderful world

Втори път - това Изображение

На кое да вярвам? Кое да гледам :lol: :lol: :lol:
Аватар
Валентина
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот clearly » 17 Май 2012, 15:35

Валентина- Тц, нещо не ме кефи... Или аз нещо не до скив... Покажи ми изгледи от различен ъгъл и количества

Ако въртеше алъш -вериша с това и онова де се измерва на борсу в тройунция ,щеше да ти сВетни за кво иде реч.Реших да извадя от сейфу само едно което си е с доста добра цена и да ти го шътна Ей това тук http://www.diamondvues.com/sothebys-geneva.jpg е 84.37 каратово и ти гарантира $15 милиона от въздуха.
Валентина написа:Един път ми излиза това

Error 404 - Not Found
Sorry, but you are looking for something that isn’t here.

Random Posts

Amazing Birds Paintings
Risky Rivers in America – Awareness Photos
Actress Kanika in Saree
Magical Eyes – Amazing Pictures
Superb Banana Stack Art by Stefan Sagmeister
Tag Cloud

3d 2010 actor actress ads adventure advertisement aishwarya aishwaryarai Amazing america Ancient animal animals Animation apple architecture architectures art arts australia automobile Awareness awesome baby bachchan bangalore beach Beautiful birds birthday bollywood brazil Buildings california canada car cars Cartoon carving Celebrity childhood children china civil classic collection collections color colorful colors computer cool corporate creative creativity cricket cute decoration design digital director dubai endhiran engineering england enthiran excellent eyes family fashion festival fine-arts fish flowers food france friendship fruits fun Funny gadget gadgets gallery games gandhi garden geek germany gif glass google graphics green greenery hollywood Home hotel house houses humor idea ideas Illusion illustrations incredible india indian indonesia innovation innovative Interesting interior internet island italy japan kerala khan Kids landscape life light living london lord los angeles love lovers luxurious malaysia Marriage miss model modern Moscow music Nature new new york offices old paintings paper paris pencil people photography photos Photoshop Places portraits Poverty rai rajinikanth rare realistic reception recycled restaurant robot rock russia saree Scary sculptures sea singapore singer south spain special Spectacular sports star street stunning surya swimming Technology thailand tour tourism tours transportation travel tree tv ultimate unbelievable unique usa view virtual wallpapers water wedding Weird wonderful world

Втори път - това Изображение

На кое да вярвам? Кое да гледам :lol: :lol: :lol:

Нямам си на идея какво си дирила из Amazing Only,но видно е за първото ти питане ,че това което си търсила го няма http://www.justfunonly.com/page/1039/?s=paintings

А снимката е прекрасно изкуство от Джеймс Гърни .Следователно ми се чине ,че нещо бягаш по тъча само и само да не ми шътнеш Пивницата ;)
Аватар
clearly
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот clearly » 17 Май 2012, 15:55

Време е за следобедното кафе и нещо сладичко http://www.wallpaperpimper.com/wallpape ... 0x1024.jpg
Изображение
Аватар
clearly
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот Валентина » 17 Май 2012, 22:16

Сlearly
Изображение

Сlearly, Колко такива ми даваш за Пивницата? Започвам да се замислям сериозно... ;)

Виж сега аз какви условия ще ти поставя. Ако ги приемеш - стискаме си ръцете и Пивницата е твоя :D

1. Тъй като числото 22 ми е любимо, ще си поискам само 22 такива камъчета ;)
2. Понеже съм загрижена за персонала си, нека те си останат на работа в кръчмата, както до сега.
3. Майора запазвам за себе си :lol:
4. Искам специално ВИП сепаре, което ще бъде резервирано за мен и моите гости.
5. "Патронът" на кръчмата да запази досегашните си привилегии - ядене на корем и пиене до 900 гр. концентрат всеки ден :lol: :lol: :lol: (за справка - върни се назад, в началото на създаването на Пивницата)
6. Всяка вечер изискано питие и хубава хаванска пура на едно местно "Благородие" ;)

Съгласна ли си? Стискаме ли си ръцете?
Аватар
Валентина
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот clearly » 18 Май 2012, 10:26

Валентина -Съгласна ли си? Стискаме ли си ръцете?

Добро ден на Валентина,персонала и клиентите на ,,Пивницата '' !Хайде на кафе!Приготвено е с много обич и с пожелания за вълнуващ и късметлийски ден!Не позволявайте на дъжда да развали настроението ви .Слагайте бързо онази усмивка,която заразява околните и идвайте ,че имам да ви съобщя една новина и тя е ,че ще има сделка с Валентина . Като за начало черпя Ви по едно бонбонче ,а довечера в ,,Пивницата'' по тоя повод организирам купон който ще си вихри до зори.И понеже е петък последен ден от седмицата и за да сте свежарки довечера ,по обяд си бийте камшика и се приберете у вази да се наспите.Персонала го искам малко по раничко ,че да си пробва новите униформи които са по последна мода и да нагласи трапезата на която ще има от пиле мляко.За музиката ще се грижи най-известният холандският DJ номер 1 в света -Armin Van Buuren.
Изображение
Изображение
Аватар
clearly
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот m-r_Vekilski » 18 Май 2012, 15:23

ИзображениеИзображение
771 -"1300 години България" Изображение
Изображение
собственик на "кухиятЪ крак"