Постъпване на работа в МВР?

Модератори: ribaflic, Lord, Raptor, osata

Re: Постъпване на работа в МВР?

Мнениеот kkarakashev » 01 Май 2012, 17:14

denis_strandjaliev написа:Здравейте !!!!

Извинявам се за странния въпрос но го мисля от 2-3 дни.

Февруари месец бях на психо-тест,но се представих зле и изкарах малко точки.Следователно отпаднах. Изтеглих си документите и ги подадох за друг конкурс на който продължих отново на психо. Та въпроса ми е. Има ли вероятност психолозите да видят скорошния ми резултат и да решат така че едва ли не няма промяна в мен и да изкарам същия резултат. Благодаря предварително.

Ще го видят ли - ДА. Този резултат се прилага към досието ти, дори и да не постъпиш на работа в МВР - поне така са ми казали. Колкото до това дали има значение този резултат - стария - според мен НЕ.
http://www.vbox7.com/play:7f4f0694 - В памет на служителите на МВР, загинали при изпълнение на служебният си дълг.
http://www.vbox7.com/play:46376107dc - Химн на гр.Пловдив
Аватар
kkarakashev
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот MaverickBg » 01 Май 2012, 17:30

denis_strandjaliev написа:Здравейте !!!!

Извинявам се за странния въпрос но го мисля от 2-3 дни.

Февруари месец бях на психо-тест,но се представих зле и изкарах малко точки.Следователно отпаднах. Изтеглих си документите и ги подадох за друг конкурс на който продължих отново на психо. Та въпроса ми е. Има ли вероятност психолозите да видят скорошния ми резултат и да решат така че едва ли не няма промяна в мен и да изкарам същия резултат. Благодаря предварително.

Ще си позволя да ти отговоря по малко по - различен начин. Целта на психо теста не е да провери дали дадения кандидат е добре или е "мръднал", а дали покрива МИНИМАЛНИТЕ изисквания за работа в МВР. В тоя ред на мисли, за определен период от време може да се явиш на няколко подобни теста и резултатите да са различни, но това не означава, че всеки път има промяна в теб, т.е. всеки изпит си е сам за себе си.
Успех в начинанието!
По - добре да мълчиш и да изглеждаш като идиот, отколкото да проговориш и разсееш всички съмнения.
Аватар
MaverickBg
старши Полицай
старши Полицай

Мнениеот Lord » 01 Май 2012, 18:02

MaverickBg е прав. Ако трябва да сме съвсем перфектни срещата с психолога завършва с едно становище, което отговаря съвсем кратко и лаконично "Кандидатът е/не е годен за кандидатстваната длъжност".

Това според скромното ми мнение не е правилно, защото допреди десетина години се изготвяше едно доста по-пълно и всеобхватно становище за качествата на всеки кандидат, което дори и след години беше доста полезно за четящите ЛКД на съответния служител.
КОМИСАР

Мнениеот denis_strandjaliev » 07 Май 2012, 09:08

Благодарян съм за отговорите !!! :)
denis_strandjaliev
Нов
Нов

Мнениеот denis_strandjaliev » 08 Май 2012, 18:43

Днес мина психото. На събеседването не стоях повече от 10 минути. Човека ме попита работи като Имена, ЕГН и т.н. . Просто ми каза така: преди два месеца си се явявал. Аз му отговорих с ДА !!! Той каза: Еми те въпросите са същите. Попитаме още 2-3 въпроса от рода на хобита,височина и т.н. и Довиждане.

Възможно ли е да ми даде същите точки като от предния път?
denis_strandjaliev
Нов
Нов

Мнениеот Lord » 08 Май 2012, 19:16

denis_strandjaliev написа:...Възможно ли е да ми даде същите точки като от предния път?

Да, но изобщо не приемай това за сигурно.
КОМИСАР

Мнениеот denis_strandjaliev » 09 Май 2012, 09:50

Да. Това ми е ясно. Има ли начин да са повече точките?

И още един въпрос. Струва ми се че рано започна проучването. Още не беше минало психото и кварталния ми звънна за документи. Това добър знак ли е?
denis_strandjaliev
Нов
Нов

Мнениеот Lord » 09 Май 2012, 19:01

denis_strandjaliev написа:... Още не беше минало психото и кварталния ми звънна за документи. Това добър знак ли е?

Какви документи, като още не е приключила конкурсната процедура и няма окончателно класиране и назначаване?
КОМИСАР

Мнениеот denis_strandjaliev » 10 Май 2012, 08:46

Документи за проучване !!!
denis_strandjaliev
Нов
Нов

Мнениеот scofieldpb » 10 Май 2012, 11:01

Няма връзка denis. Това че те проучват по-рано не е никакъв знак,просто РИ(кварталния) гледа да си свърши работата. Ти по-добре се притеснявай дали няма да изскочи "нещо" след проверката,че и този момент го има ;)
scofieldpb
младши Полицай
младши Полицай

ПредишнаСледваща

Назад към Постъпване на държавна служба в МВР